TOP 5 KNJIGA ZA PREDUZETNIKE

Ukoliko ste već preduzetnik ili planirate da se upustite u preduzetničke vode, predlažemo vam 5 knjiga koje vam mogu pomoći da poboljšate pojedine aspekte poslovanja i proširite vašaa znanja.

Čitanjem ovakvog štiva dobićete mnogo korisnih saveta o različitim tehnikama prodaje, upravljanja ljudskim resursima, investiranju, upravljanju vremenom i menadžemntu, a stečena znanja možete implementirati odmah. 

Ukoliko ste već preduzetnik ili planirate da se upustite u preduzetničke vode, predlažemo vam 5 knjiga koje vam mogu pomoći da poboljšate pojedine aspekte poslovanja i proširite vašaa znanja.

Čitanjem ovakvog štiva dobićete mnogo korisnih saveta o različitim tehnikama prodaje, upravljanja ljudskim resursima, investiranju, upravljanju vremenom i menadžmentu, a stečena znanja možete implementirati odmah. 

TOP 5 BIZNIS KNJIGA

 Svi marketinški stručnjaci su lažovi -Set Godin

Ova knjiga je idealna za sve one koji se bave marketingom ili planiraju karijeru u ovoj oblasti. Autor se u njoj bavi pripovedanjem kao marketinškim alatom, te kroz primer naslova svoje knjige objašnjava na koji način ono deluje, kako mu se pravilno posvetiti, kao i zbog čega ono postaje sve važnije u današnjem svetu oglašavanja. Set Godin je prepoznatljiv po jednostavnom stilu pisanja koji drži pažnju, a kroz njegova dela su obrađene brojne aktuelne i korisne teme u oblasti marketinga. 

Talenat je precenjen – Džef Kolvin

Ova sjajna knjiga predstavlja odlično motivaciono štivo za sve one koji startuju sa biznisom, Džef Kolvin u knjizi savršeno objašnjava da uspeh ne dolazi kao posledica talenta, niti kao posledica zalaganja. Ono što je zaista presudno jeste „promišljeno vežbanje“. Ova knjiga otkriva tajne ostvarivanja vrhunskih rezultata i pokazuje na koji način bi trebalo primeniti ta načela. U knjizi su dati primeri ljudi koji su postigli veliki uspeh posredstvom “promišljenog vežbanja” poput Bendžamina Frenklina, komičara Krisa Roka, zvezde američkog fudbala Džerija Rajsa, i vrhunskih rukovodilaca Džefrija Imelta i Stivena Bolmera. 

Nova pravila biznisaAlexandra Cavoulacos, Kathryn Minshew.

Kavulakos i Minšju osnivači su i direktori, vrlo popularnog i uglednog sajta za zapošljavanje i saveta za posao – „The Muse“. U knjizi dele najvažnije lekcije koje su naučili o pronalaženju i pravljenju karijere iz snova.
Ne samo da vam kažu da šaljete mejlove kompaniji iz snova, već vam daju obrazac – kako bi ta poruka trebalo da izgleda. 

Veruj mi,ja lažem- Ryan Holiday

Knjiga govori o tome kako komunicirati s medijima i kako mediji u današnjem svetu funkcionišu (u ekonomiji ‘klika’). Autor je Ryan Holiday, koji na vrlo jednostavan način i kroz primjere opisuje kako se snaći u takvom svetu.

 Kupologija Martin Lindstrom

Sjajna knjiga Martina Lindstroma koja vam pokušava objasniti način razmišljanja ljudi, donosi rezultate mnogobrojnih istraživanja, ali i super marketinških kampanja širom sveta.

 

 

Prijava na newsletter

Pročitajte još: