Šta treba da poseduje kvalitetna konferencijska sala?

Važni poslovni događaji zahtevaju adekvatan prostor. U njemu treba da budu obezbeđeni svi uslovi za rad, ali i dovoljno komfora, da bi učesnici u prijatnoj atmosferi pratili program. 

Važni poslovni događaji zahtevaju adekvatan prostor. U njemu treba da budu obezbeđeni svi uslovi za rad, ali i dovoljno komfora, da bi učesnici u prijatnoj atmosferi pratili program. Slično je i sa poslovnim sastancima – važno je ostaviti dobar utisak, i realizovati dogovore. Upravo zbog uspešnog poslovanja, potrebno je posvetiti veliku pažnju ovoj temi. Pre svega, ukoliko nemate dovoljno znanja, iskustva ili mogućnosti, možete se obratiti profesionalcima. Oni će za vas pripremiti sve neophodno i obezbediti vam tehničku podršku.

Odaberite prostor i obezbedite tehničke detalje

Prvenstveno je važno odrediti koliki prostor vam je potreban. Da li je u pitanju velika konferencijska sala, banket sala ili salon za sastanke, koje, na primer, nudi hotel Balašević. Potom je važno obezbediti dobro ozvučenje  – pojačala, zvučnike, mikrofone. Obavezan je i projektor sa platnom, kako biste izložili da bude vildjivo sve ono o čemu govorite, a i doprineli dinamici. Ukoliko vam je potrebno, obezbedite i LCD televizor velikog ekrana. Naravno, ukoliko ste pobornik papira i olovke, dobro rešenje za manje sastanke je flip chart – tabla za pisanje sa markerima. Naravno, internet i telefonska veza su uobičajene, ali naglasite ukoliko su vam potrebne.

Uživajte!

Da biste događaj završili u lepoj i prijateljskoj atmosferi, uz druženje, pobrinite se da obezbedite ketering. Naravno, možete da organizujete i kafe pauze, ukoliko događaj traje duže. Ponudite širok izbor pića, a ukoliko se odlučite za ukusne zalogaje, birajte da li će biti u pitanju hladne ili tople grickalice. Ponekad se poslovni uspesi i dogovori ostvaruju baš u toku nezvaničnog druženja!

Foto: Facebook / Hotel Balašević

 

Prijava na newsletter

Pročitajte još: