SAJAM PROIZVODNIH TEHNOLOGIJA 24. I 25. OKTOBAR

Drugi po redu Sajam proizvodnih tehnologija biće održan u hali Master na Novosadskom sajmu 24. i 25. oktobra 2019. godine. Sajam će predstaviti napredna softverska rešenja za proizvodnju, proizvodne mašine i alate, 3D štampu i 3D skeniranje i profesionalni hardver.

Drugi po redu Sajam proizvodnih tehnologija biće održan u hali Master na Novosadskom sajmu 24. i 25. oktobra 2019. godine. Sajam će predstaviti napredna softverska rešenja za proizvodnju, proizvodne mašine i alate, 3D štampu i 3D skeniranje i profesionalni hardver.

Prvi Sajam održan je oktobra 2018. godine na Šumadija sajmu u Kragujevcu i koncept specijalizovanog događaja posvećenog industriji pokazao se veoma dobrim: sajam je posetilo preko 500 profesionalaca iz 300 kompanija.

Sajam i ove godine organizuju Solfins 3D Kompanija i Strojotehnika, ali ovoga puta uz podršku šest partnerskih kompanija koje se pridružuju organizaciji inspirisane uspešnim prošlogodišnjim sajmom: Festo, Meusburger, EPH Fero, Key IT, BPP Group i Garant WIS. Na sajmu će  pored kompletne ponude Solfinsa, Strojotehnike i biti predstavljeni i drugi partneri, uz demonstracije svih rešenja na licu mesta od strane iskusnih i sertifikovanih aplikativnih inženjera.

Za Drugi sajam proizvodnih tehnologija organizatori su izabrali Novi Sad, kao centar oko koga gravitira desetine firmi ove industrije, od Sremske Mitrovice do Subotice, sa stotinama angažovanih inženjera i visokokvalifikovanih profesionalaca u svim fazama razvoja i proizvodnje.

“Strojotehnika je na srpskom tržištu prisutna kao vodeći distributer savremenih CNC mašina i alata za mašinsku obradu, i fokusirani sajam je odličan format gde možemo da pokažemo u praksi, ne samo proizvode, već i konkretne prednosti naše ponude, da se sretnemo sa svim našim klijentima, ali i da čujemo trendove i želje tržišta” – kaže Daniel Radić, predstavnik Strojotehnike za Srbiju.

Sajam će na oko 2.000 m2 izložbenog prostora predstaviti specijalizovana softverska rešenja za 3D modelovanje, simulacije, kontrolu kvaliteta, reverzni inženjering, programiranje CNC mašina, vizuelizaciju, kreiranje upustava, upravljanje dokumentacijom, procesima, projektima i poslovanje, kao i 3D štampu, 3D skeniranje i mašinsku obradu – uživo.

Posetioci neće biti uslovljeni terminima demonstracija i predavanja, već će kompletna ponuda biti predstavljana malim grupama ili pojedinačno, oba dana, tokom celog radnog vremena sajma, zahvaljujući angažmanu preko 30 aplikativnih inženjera i specijalista za specifične oblasti rada.

Kako bi gosti i posetioci sajma imali bolje iskustvo i iskoristili događaj na najbolji mogući način, organizatori su kompletnu ponudu predstavili na internetu, zajedno sa opcijama za zakazivanje sastanaka i traženje sajamskih ponuda putem sajta.

Ulaz na Sajam je besplatan za sve posetioce, uz prethodnu registraciju na sajtu Solfinsa. Kompletnu ponudu Sajma proizvodnih tehnologija i upit za besplatnu registraciju pronađite na sajtu Solfins 3D Kompanije.

Prijava na newsletter

Pročitajte još: