RADIONICA "PREDUZETNIČKI DNK"

RADIONICA "PREDUZETNIČKI DNK"

U subotu 17.08.2019. godine u Golf City Centru, u Novom Sadu sa početkom u 17 časova održava se jedinstvena radionica „Preduzetnički DNK“ koju organizuju kongresni edukativni centar i Innovative Business.

Radionica je posvećena preduzetnicima, kao i svima koji razmišljaju o tome da pokrenu svoj biznis.

Na radionici ćete saznati odgovore na mnoga pitanja sa kojima se sreću kako iskusni tako i preduzetnici početnici.

Svaki polaznik će dobiti detaljni opis svog preduzetničkog DNK na osnovu koga će moći da izgradui strategija uspešnog vođenja ili pokretanja biznisa na prirodan i jedinstvan način

Predavač na radionici će biti Draško Orčić, internacionalni ekspert iz oblasti razvoja ličnog potencijala. Draško je autor alata za merenje intelektualnog potencijala u kompanijama koji je 2017. objavljen u prestižnoj naučnoj monografiji Američkog izdavača IGI Global USA. Takođe je direktor je firme Innovative Business i svoj rad bazira na dvadesetogodišnjem preduzetničkom, menadžerskom i naučnom iskustvu kao i na iskustvu u radu sa marginalizovanim grupama. Preduzetništvom se bavi i sa naučnog i praktičnog aspekta.

Prijava je obavezna, a možete se prijaviti preko linka: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeNc6TNNtEQ_kBB6sT00EfBgznCwn7F1faJYpJY7ke2G_I6ew/viewform.

Broj mesta je ograničen.

 

Photo: Pixabay