Nauči da praviš najmodernije sajtove, web shopove i custom teme

Nauči da praviš najmodernije sajtove, web shopove i custom teme

Nauči da praviš najmodernije sajtove, web shopove i custom teme koje izgledaju sjajno na svim uređajima. Upiši kurs specijalno kreiran za sve koji žele da u potpunosti ovladaju WordPress platformom i samostalno i sigurno kreiraju sajtove bez muke.

Prijavi se i nauči da praviš sajtove u najpopularnijoj CMS platformi na svetu. Početak kursa je 24. mart, a ishod kursa je kompetencija Junior WordPress Developer. Za 4 meseca ćete proslaviti vaš uspeh!

Zašto ovaj kurs?

Ovaj program obuhvate mnoge veštine koje su perjanica WordPress developmenta i kada prođete ovaj program moćićete da se dublje otisnete u profesionalne vode. Iskoristite trenutak da savladate veštine koje ćete moći dobro da unovčite i sebi obezbedite potpuno bezbrižnu budućnost.

Za koga je kurs?

Bilo da ste totalni početnik ili da već posedujete određeno znanje u ovoj oblasti, ovaj kurs je sjajna investicija za budućnost u oba slučaja. Za one koji nemaju nikakvo predznanje dodajemo nultu nedelju sa osnovama, tako da u ovaj program mogu svi da uskoče.

Kako izgleda edukacija?

Tokom celog trajanja programa imate mentorsku podršku predavača koji će strpljivo odgovoriti na sva vaša pitanja i nedoumice. Sve oblasti prolazimo studiozno, ceo program je obiman. Vikendom dobijate domaće zadatke i tu zapravo vidite gde ste, šta eventualno škripi i na tome radimo zajedno. Na kraju kursa svi koji prođu završni zadatak imaju mogućnost polaganja za sertifikat o uspešno savladanom programu, a ostali dobijaju sertifikat o programu koji su pohađali.

Zašto da učite baš sa nama?

– Zato što smo iskusni profesionalci i edukatori
– Zato što učite UŽIVO sa nama i imate odmah praktično znanje
– Zato što smo napravili više stotina sajtova za najrazličitije klijente
– Zato što smo do sada edukovali više od 5000 učenika
– Zato što bi vam trebalo više godina da savladate sami sve ovo što ćemo vas mi naučiti na ovom kursu za 4 meseca

Pogledajte OVDE ko su predavači i prijavite se na kurs.