Koliko u 2019. godini investirati u biznis, a koliko u ljude?

Omega Consulting Team za vlasnike kompanija, direktore, menadžere i HR stručnjake organizuje radionice i trenigne od februara do juna 2019.

Omega Consulting Team za vlasnike kompanija, direktore, menadžere i HR stručnjake organizuje radionice i trenigne od februara do juna 2019. Svrha je povećanje sopstvenih kompetenci i kompetenci ključnih ljudi u kompaniji. Edukacije su pripremljene na osnovu trendova koji su prisutni na tržištu i na osnovu bogatog iskustva i dugogodišnje prakse.

Čine ih:

treninzi– jednodnevni i dvodnevni treninzi iz oblasti organizacije, prodaje, finansija i ljudskih resursa. Održavaju se u OCT trening centru u Beogradu radnim danima ili vikendom. Svi treninzi su u formi interaktivnih radionica;

radionice – četvorosatne radionice iz oblasti prodaje, finansija i ljudskih resursa. Održavaju se u Omega Consulting Team trening centru u Beogradu, radnim danima. Informišite se na temu koja vas zanima i dobijte odgovore na za vas važna pitanja;

specijali – treninzi u trajanju od osam do 10 dana, organizovani u više modula tokom par meseci, sa puno praktičnih vežbi i domaćih zadataka u pauzama između modula. Najefikasniji način za učenje i brzu primenu naučenog u praksi.

 

Ukoliko se ne pronalazite u ovim treninzima, a potrebni su vam drugi, možete se javiti sa upitom.

Omega Consulting Team posluje već devet godina. Broji 238 zadovoljnih klijenata, 319 konultantskih projekata i 957 održanih treninga.

Foto: Pixabay / 089photoshootings

 

Prijava na newsletter

Pročitajte još: