KAKO SMANJITI FLUKTUACIJU U IT INDUSTRIJI?

Prva konferencija za HR i IT stručnjake održaće se 11.oktobra 2019. godine u Crystal Hotelu u Beogradu.

Prva konferencija za HR i IT stručnjake održaće se 11.oktobra 2019. godine u Crystal Hotelu u Beogradu.

Svi smo svedoci brzih promena trendova i izrazitog razvoja IT industrije, koji donosi brojne koristi za čovečanstvo, ali i izazove. Jedan od izazova se oslikava u HR oblasti, i zato se veliki broj HR stručnjaka suočava se sa ozbiljnim zadatkom i brojnim pitanjima. Neka od pitanja na koje ćemo dobiti odgovor na ovoj konferenciji su: Da li IT postaje core business svakog business-a? Kako fluktacija zaposlenih utiče na realizaciju tekućih projekata? Zašto IT stručnjaci menjanju posao? Sa kojim izazovima se suočavaju IT stručnjaci?Koji su izazovi HR menadžera u IT kompanijama? i mnoga druga.

KOnferenecija će sadržati tri panela. Panel Prezentacije, Dobre prakse i Panel iz IT ugla. Na sva tri panela brojni stručni predavači odgovoriće na brojna pitanja i pokazati iz svoje dugogodišnje prakse kako se suočavaju sa problemima  na koje svakodnevno nailaze. 

Predavači koji će govoriti na ovoj konferenciji su godinama u centru zbivanja u sektoru informacionih tehnologija u Srbiji i svetui većina njih je na liderskim pozicijama u svojim kompanijama. 

Za vas na konferenciji će govoriti Milan Šolaja ( direktor najjačeg srpskog IT klastera), Tamara Prodanović ( deo tima HelloWorld.rs, koji transformiše zapošljavanje u domaćoj IT industriji), ena Enis (HR menadžer u IT firmi PRODYNA, sa sedištem u Nemačkoj), Ivana Todorić (Senior HR menadžer u mladoj IT firmi na našem tržištu), Jasna Rilović ( Konsultant za ljudske resurse u firmi Human capital) i brojni drugi.

Na sajtu hr4it.club možete saznati sve informacije o ovoj važnoj konferenciji i ukoliko ste zainteresovani popuniti upitnik i učestvovati u njihovom istraživanju kao bi bolje razumeli situaciju na tržištu rada u IT industriji

 

Prijava na newsletter

Pročitajte još: