Gimnazijalci iz Stare Pazove pobednici „Modern Business Challenge“ kviza

NULL

Početkom ove godine održao se tradicionalni godišnji kviz “Modern Business Challenge” na kome su maturanti imali priliku da pokažu svoje znanje, dovitljivost i kreativno razmišljanje.

U kvalifikacionom takmičenju učestvovalo je pet ekipa i to učenici Ekonomsko-trgovinske škole iz Stare Pazove, Gimnazije „Branko Radičević“ iz Stare Pazove, IV Beogradska gimnazija, i dva tima iz Srednje ekonomske škole iz Rume (tim sa pravnog i tim sa ekonomskog smera).

Posle dva dana igara koje su testirale znanje učenika iz oblasti opšte kulture, biznisa, muzike, filma, brendinga i marketinga, pobedu je odnela ekipa Gimnazije “Branko Radičević” iz Stare Pazove. Usled pandemije kviz je održan online, realizovan je korišćenjem platforme Microsoft teams. Kviz je bio pun zanimljivih, ali i izazovnih igara kao što su igre asocijacija, prepoznavanje velikih izumitelja iz domaće i strane istorije, odgonetanje skrivene ličnosti, prepoznavanje iseckanih reklama.

Profesori MBS-a koji su učestvovali u stvaranju i sprovođenju kviza posetili su sve škole u Beogradu, Rumi i Staroj Pazovi kako bi lično uručili zaslužene nagrade. MBS je sve učesnike nagradio MBS promotivnim paketićem, a visokoplasirani timovi dobili su vredne nagrade. Treće mesto zauzeo je tim Ekonomsko-trgovinske škole “Vuk Karadžić” iz Stare Pazove koji je dobio slušalice za smartphone, na drugom mestu je tim Srednje stručne škole “Branko Radičević” iz Rume (pravnici)koji su osvojili bluetooth bežične slušalice prilagođene svim uređajima. Pobednički tim Gimnazije “Branko Radičević” iz Stare Pazove osvojio je bluetooth zvučnike. 

Prijava na newsletter

Pročitajte još: