DOBA FAKULTET – PRVI MEĐUNARODNI ONLINE FAKULTET ZA ZAPOSLENE

DOBA fakultet je prvi privatni i međunarodno priznati online evropski fakultet osnovan 2003. u Mariboru. Višegodišnja  tradicija, garantovana međunarodnom akreditacijom kvaliteta, evropskim standardima i akreditovanim programima. Pioniri su na evropskom visokoškolskom prostoru koji koriste DOBIN model online studija.

Ovaj fakultet ima osam bachelor i master akreditovanih online studijskih programa, u kojima studenti savremenim načinima studiranja dobijaju primenljiva znanja i razvijaju kompetencije, koje znaju da prenesu u radno okruženje.

DOBA fakultet je prvi privatni i međunarodno priznati online evropski fakultet osnovan 2003. u Mariboru. Višegodišnja  tradicija, garantovana međunarodnom akreditacijom kvaliteta, evropskim standardima i akreditovanim programima. Pioniri su na evropskom visokoškolskom prostoru koji koriste DOBIN model online studija.

Ovaj fakultet ima osam bachelor i master akreditovanih online studijskih programa, u kojima studenti savremenim načinima studiranja dobijaju primenljiva znanja i razvijaju kompetencije, koje znaju da prenesu u radno okruženje.

Trenutno imaju preko 1.000 studenata, koji studiraju iz 46 država sveta i više od 4.100 diplomaca. Odlični studijski rezultati, uspešnost diplomaca, praktično orijentisani programi sa odličnim profesorima praktičarima, i odličan naučno-istraživački rad uvrstavaju ovaj fakultet među vodeće međunarodno uporedive ustanove u jugoistočnoj Evropi.

Zbog svoje online metode od od upisa do diplomiranja svi polaznici mogu da studiraju iz inostranstva, bez obzira gde rade ili žive, i to naravno na srpskom jeziku.

Nezavisnost, razvojno-istraživačka usmerenost, kvalitet obrazovanja, poštovanje etičkih vrednosti i društvena odgovornost samo su neke od delatnosti za koje se zalažu svi zaposleni kako bi užoj i široj društvenoj zajednici obezbedili savremeno obrazovanje i u praksi osposobljene diplomce koji razmišljaju preduzetnički i koji su spremni za rešavanje aktuelnih ekonomskih problema i društvenih pitanja.

Programi koji možete ovde izučavati i usavršiti su: menadžment u savremenom poslovanju, marketing, društveni mediji i odnosi sa javnošću, poslovanje i menadžment u turizmu, međunarodno poslovanje, inovacije i održivo poslovanje u digitalnom društvu i mnogi drugi.

Svi diplomci stiču slovenačku diplomu, priznatu u zemljama Evropske unije, i u svetu, pa tako i u Srbiji, a nostrifikaciju za Srbiju radi ENIC/NARIC centar. Obzirom na to da se radi po DOBIN modelu online studija svim polaznicima jemogućeno samostalno određivanje vremena za učenje kao i sam tempo učenja. Interdisciplinarne programe na ovom fakultetu odlikuju savremeni, inovativni pedagoški istraživački pristupi sa projektnim radom i studijama dobrih praksi sa podrškom visokoškolskih profesora.

Sve informacije o ovom međunarodno priznatom fakultetu možete pronaći na njihovom sajtu, kao i na Informativnim danima gde će saradnici fakulteta predstaviti sve programe i posebnosti studiranja. Informativni dani biće održani 11.,17. i 25. septembra gde ćete se moći informisati o bachelor i master programima, kao i o magistarskim studijama.

 

Prijava na newsletter

Pročitajte još: