Kako sam se rešila napetosti i stresa?

Savremeno okruženje je jako dinamično. Promene se često dešavaju, a oni koji ne mogu da se prilagode, ispadaju iz konkurencije.

U oglasima za posao često viđamo da sve više firmi traže kandidate koji umeju da se nose sa stresnim situacijama, koji znaju da rade pod pritiskom. Svi koji su zaposleni, potvrdiće da ovo nije samo stavka u oglasu kako bi tražili nešto više od kandidata. Savremeno okruženje je jako dinamično. Promene se često dešavaju, a oni koji ne mogu da se prilagode, ispadaju iz konkurencije.

Ali, ako mislite da je sa stresom gotovo na kraju radnog vremena, samo čekajte dok ne dođete kući. Novi problemi, opet žurba i tako prođe ceo dan, pa i sledeći i onaj tamo.

Upravo kada nisam znala šta ću sa sobom, kada sam jurila između rokova, pokušavala sve da završim na vreme i razmišljala kako mi je odmor očajnički potreban, naišao je spas.

Prolazeći na ulici videla sam oglas. U pitanju je bio salon sa masažu, a u njihovoj ponudi je bila najbolja masaza u Beogradu. Prvo što sam pomislila je da bih „napunila baterije“ bar malo, da bih posvetila sebi pažnju koju zaslužujem, ali ubrzo sam smetnula tu ideju s uma, jer kraj rokova je tu, a ja nisam sve završila. Nemam kad da se posvetim i tome.

Nastavila sam s užurbanim načinom života, ne shvatajući kako mi je opuštajuća masaža očajnički potrebna. Kada sam videla da ne mogu više da izdržim tim tempom, da moram nešto da uradim kako bih povratila energiju, shvatila sam da mi treba masaza. U Beogradu ima previše salona i svi oni tvrde kako je baš njihov salon za masažu najbolji. Nisam htela da verujem rečima, već sam pitala za savet prijatelje koji su ih već posećivali. Neki od njih, nezadovoljni iskustvom koji su imali, su menjali salone tragajući za najboljim. Većina mojih poznanika me je posavetovala da je najbolja masaza u Beogradu u salonu Beauty Boom.

Ovaj salon za masažu u ponudi ima različite vrste ove usluge. Neke od njih su sportska masaža, kinesio taping i masaža limfnom drenažom.

Relaks masaza – moj izbor!

Ono što me je posebno zainteresovalo kod nje je to što je namenjena osobama koje dugo sede ili stoje i koje se malo kreću. To je zapravo opuštajuća masaža, koja poboljšava cirkulaciju krvi i limfe, čime deluje na bolji dotok kiseonika u sve delove tela.

Relaks masaza se može raditi kao parcijalna ili masaza celog tela

Masaza celog tela podrazumeva tretiranje tela od nožnih prstiju do temena glave. Trajanje je oko dva sata. Parcijalna relaks masaza podrazumeva tretiranje pojedinih delova tela. To mogu biti stopala, noge, ruke, leđa, vrat ili lice.

Beauty Boom salon za masažu povezujem s najboljim uslugama. Stručnost terapeuta se ne dovodi u pitanje i uvek su tu za sve savete iz njihove profesije. Preporučiće vam i masažu koja bi vama najviše odgovarala prilikom sledećeg tretmana. Masaza celog tela, parcijalna ili neka druga vrsta masaže, izbor je vaš.

Zašto relaks masaza?

Posle uživanja u tretmanu, pozitivno raspoloženje vam je zagarantovano. Osim toga, relaks masaza izaziva i smirenost i opuštenost misli i tela. Cilj je negovanje tela radi podizanja opšteg zdravstvenog stanja. Služi za relaksaciju mišića, prevenciju stresa i premora.

Posle tretmana sam bila puna energije, spremna za nove izazove. Osećala sam se kao da sam bila na odmoru par dana i vratila se osvežena i s „napunjenim baterijama“. Zapamtite da ne možete pružiti maksimum ni na poslu ni u životu ako se vi sami ne osećate lepo i nemate energiju.

Ukoliko vas opuštajuća masaža ne interesuje, ili biste radije odabrali neku drugu, više o ostalim vrstama možete pročitati na sajtu salona o kome sam pisala.

Foto: Pixabay / whitesession

Prijava na newsletter

Pročitajte još: