Kako da napravite savršen espreso?

NULL

U našoj zemlji, svaki stanovnik godišnje u proseku popije pet kilograma kafe, a omiljeni napitak je espreso.

Da li vi znate kako sami da napravite ovaj čarobni napitak i od koje kafe? Umeće pripreme espresa u Italiji, gde je i potekao uzdignuto je na nivo umetnosti. Baristi kažu da dobar espreso ima gustu kremu debljine tri do četiri milimetra, da je zlatno-smeđe boje, da šećer lagano propada kroz penu koja se posle mešanja opet stvara, a pije se u nekoliko kratkih gutljaja.

Osim izbora kafe, ključan je izbor aparata za espreso. Uz pomoć BeanZ aparata Tunbow 8300 u svakom trenutku i kod kuće i na radnom mestu možete sami napraviti savršenu espreso kafu. Možete ga priuštiti kupovinom na rate i tako obezbediti sebi savršen početak dana uz omiljenu kafu.

Prijava na newsletter

Pročitajte još: