Dom iz snova – Dream Home

Luksuzna vila Dream Home je pametna stambena zgrada, koja unosi inovacije u svakodnevni život porodice. 

Odabir prostora za stanovanje nije laka odluka. On bi trebalo da postane dom – reč koja u sebi nosi mnogo topline, sigurnosti i ljubavi. Pre nego što se odlučite da kupite nekretninu, neophodno je da izdvojite mnogo vremena za istraživanje. To se najčešće odnosi na lokaciju i kvadraturu. S obzirom na to da je ovo jedna od onih stvari koja se najčešće kupuje “za stalno”, važno je odabrati mesto koje nudi sve pogodnosti koje vama odgovaraju. Zapravo, odabrati mesto iz snova.

Snovi se ostvaruju u Novom Sadu

Upravo to ostvarenje snova, nudi vila Dream Home . Smeštena je u Adamovićevom naselju, u ulici Tone Hadžića 19. Lokacija je savršena za one koji žele da budu u blizini centra, a opet dovoljno daleko da uživaju u miru, bez gradske vreve. Naravno, ni oni koji žele celodnevnu zabavu neće biti nezadovoljni, jer su u blizini Spens, Štrand, Ribarsko ostrvo i dva značajna bulevara – Bulevar Evrope i Bulevar patrijarha Pavla.

Luksuz i kvalitet

Luksuz namenjen porodici

Na ovom mestu uzdiže se stambeni objekat, namenjen za tri porodice. Na svakoj etaži nalazi se jedan stan. Odišu luksuzom, a građen je od najkvalitetnijih materijala. Visina svake prostorije je salonska, kako bi stanovi bili prijatni za boravak, sa puno vazduha. Posebno se vodilo računa o rasporedu prostorija, kako bi život u ovakvom objektu bio izuzetno funkcionalan.

Vilu čine:

– apartman di Lusso sa gotovo 198 m2 smešten je u visokom prizemlju;

– apartman d’Este sa gotovo 197 m2 smešten je na prvom spratu;

– apartman dei Gardini – stan i krovni terasni prostor od ukupno 296 m2 nalaze se na drugom spratu.

Pametna kuća

Ono što je posebno važno istaći – ovo je smart, odnosno pametna kuća, u kojoj se na samo jedan pritisak dugmeta gase svetla, spuštaju roletne, podešava temperatura ili menja atmosfera, podešavanjem svetala i muzike. Naravno, više ne morate da brinete ni da li ste ostavili uključenu peglu, jer sve to možete da regulišete i na daljinu. Takođe, možete da nadgledate svoj dom i da se osigurate od provalnika. U svrhu uštede, možete da kontrolišete ko su najveći potrošači.

Softversko rešenje koje se koristi u ovu svrhu, u kombinaciji sa interno razvijenim uređajima, naziva se OBLO living. Čine ga četiri elementa, koja omogućavaju da ovi stanovi budu savršeno pametni. Osmišljen je kao mobilna aplikacija, kojoj lako možete pristupiti.

Šta ovu vilu još čini posebnom?

Verovali ili ne, ovde nije kraj pogodnostima koje nudi stanovanje u ovakvom objektu. Naime, veoma je zanimljivo kako je rešen sistem za pranje veša. Koristi se Chute Laundry Sistem, koji funkcioniše tako što se iz stana veš ubacuje kroz otvor, koji stiže u suteren gde se nalaze mašina za pranje veša, kao i mašina za sušenje veša.

Tu je i centralni usisivač, koji predstavlja poptuno nov koncept usisavanja. Postavljen je u ostavi, a sistemom cevi je povezan sa utičnicama u stanu. Ovde se priključuje crevo kućnog usisivača, a prljavština se sprovodi van stana.

Treba se dodatno osvrnuti i na Giardino deo, odnosu terasu koja pripada stanu na drugom spratu. Njena površina iznosi 100 m2 i ukrašena je zelenilom. Može da bude sa zamenom za zemljište i sa veštačkom travom. Naravno, već je opremljena baštenskim nameštajem i zaštitom od sunca.

Prijava na newsletter

Pročitajte još: