Za danas zakazan Poslovni forum sa regionom Nižnji Novgorod, Ruska Federacija

Poslovni forum organizuje Privredna komora Vojvodine, u saradnji sa Trgovinskim predstavništvom Ruske Federacije u Republici Srbiji i regionom Nižnji Novgorod.

Danas, 13. maja 2019. godine sa početkom u 11.00 časova održaće se Poslovni forum sa Ruskom Federacijom – region Nižnji Novgorod. Forum će se održati u velikoj sali Privredne komore Vojvodine – U Master centru Novosadskog sajma, u ulici Hajduk Veljkovoj broj 11.

Izjave za medije predviđene su pre početka događaja u 10.45 časova, a medijima će se obratiti pokrajinski sekretar za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo dr Vuk Radojević, predsednik Privredne komore Vojvodine Boško Vučurević, predstavnik Trgovinskog predstavništva Ruske Federacije u Republici Srbiji Andrej N. Hripunov i ministar za industriju regiona Nižnjeg Novgoroda Maksim Černasov.

Poslovni forum, prezentacije proizvodnih kapaciteta i poslovnih inicijativa i susrete privrednika dve regije organizuje Privredna komora Vojvodine, u saradnji sa Trgovinskim predstavništvom Ruske Federacije u Republici Srbiji i regionom Nižnji Novgorod.

Ruska Federacija jedno je od prioritetnih tržišta Republike Srbije, značajan investicioni, ekonomski i treći spoljnotrgovinski partner Srbije.

Photo: Pexels, Kaboompics

Prijava na newsletter

Pročitajte još: