Poslovna misija malih i srednjih preduzeća: Saradnja Rusije i Srbije

NULL

Od 25. do 27. avgusta održaće se poslovni sastanak malih i srednjih preduzeća iz Lenjingradske oblasti i Srbije, koja se bave izvozom. Glavni cilj sastanka je uspostavljanje poslovnih kontakata između Rusije i Srbije radi zaključivanja izvoznih ugovora i razvijanja dalje saradnje.

Delegaciju predstavljaju sledeća preduzeća u regionu:

• ООО “Завод высотных конструкций” (specijalizovani za proizvodnju aluminijumskih stepenica, stepenica, merdevina, skela, serijska proizvodnja i proizvodnja po meri)

• ЗАО “Тосненский комбикормовый завод”(proizvođači punog asortimana hrane za životinje, proteinsko-vitaminskih dodataka i premiksa za domaće životinje i živinu, uključujući i individualni recept, koji je razvijen uzimajući u obzir rasu životinja, uslove držanja, tehnologiju hranjenja i mnogi drugi faktori)

• АО “ХЭЛП КОМПОЗИТ” (višeslojna tehnološka linija za proizvodnju različitih vrsta kompozitnih armatura: BASIS Standard-industrijska kompozitna armatura velike čvrstoće, BASIS Quartz-industrijska kompozitna armatura velike čvrstoće sa kvarcnim premazom, BASIS Chemical-visoka čvrstoća, otporna kompozitna armatura za korozivna okruženja, BASIS Bent Elements – savijeni nosivi i konstrukcijski elementi okvira izrađeni od kompozitnih šipki, BASIS Spiral – spiralni konstrukcijski elementi okvira od kompozitnih šipki, BASIS Constructive – kompozitni okviri za konstrukcije)

U okviru poslovne posete planiran je niz događaja, kao što su: radni sastanak sa trgovinskim predstavnikom Ruske Federacije u Republici Srbiji, razmena kontakata i pojedinačni sastanci predstavnika delegacije Lenjingradske oblasti sa preduzetnicima Srbije, posete specijalizovanih preduzeća od strane članova ruske delegacije.

Učesnici u razmeni kontakata mogu postati predstavnici preduzeća Republike Srbije koji su zainteresovani za uspostavljanje poslovnih kontakata i partnerstva sa predstavnicima delegacije Lenjingradske oblasti. Obavezna registracija potrebna je na linku:
https://docs.google.com/forms/

Rusiju i Srbiju povezuju istorija i kultura, religija i srodni jezici, ekonomija i prijateljski odnosi, a takve poslovne posete doprinose stalnom razvoju međunarodnih odnosa i povećanju trgovine.

Prijava na newsletter

Pročitajte još: