Poljoprivredni sajam u Novom Sadu ove godine onlajn

Poljoprivredni sajam u Novom Sadu ove godine onlajn

Međunarodni poljoprivredni sajam od 14. do 18. decembra održaće se onlajn. Na taj način će Sajam, koji je tokom 87 godina od volovskih kola stigao do virtuelnog prostora, obeležiti kraj ove godine i svima koji posluju u agrobiznisu ili se bave poljoprivredom i granama koje se na nju naslanjaju omogućiti bolje poslovne rezultate u 2020 godini.

Virtuelni sajam je osmišljen kao dopuna tradicionalnog Međunarodnog poljoprivrednog sajma u narednim godinama. On bi u osamdesetosmom izdanju trebalo da oboji zatvoreni i otvoreni prostor Novosadskog sajma od 15. do 21. maja naredne godine. Takvom sajmu, koji će, nadamo se, biti održan u bezbednom i sigurnom okruženju, Virtuelni sajam će biti snažna podrška.

Međunarodni poljopivredni sajam na internetu organizuje se sa ciljem da izlagači predstave proizvode i usluge, pronađu nove partnere i ostvare prodaju, odnosno, postignu željene poslovne rezultate. Izlagački „štand“ opremljen informativnim, promotivnim i prodajnim materijalima za celovitu prezentaciju kompanije, povezan je i sa društvenim mrežama izlagača. Katalog proizvoda i usluga predstavljen je tekstom, slikama, video i drugim pratećim materijalima. Izlagač ima mogućnost audio i video poziva sa posetiocima, zakazivanje sastanaka na štandovima, B2B sastanke. Ponuđeno je i organizovanje vebinara, onlajn konferencija, promocija i prezentacija. Nastupom na Sajmu omogućen je i kontakt “na zahtev” sa predstavnicima medija.

Prijavljivanje za učešće je omogućeno i preko prodavnice Novosadskog sajma.