Online Sajam preduzetništva Vojvodine 22. i 23. aprila

Online Sajam preduzetništva Vojvodine 22. i 23. aprila

Prvi online Sajam preduzetništva Vojvodine, održaće se 22. i 23. aprila, na platformi Novosadskog sajma – ExpoOnline.rs.

Ovaj online događaj namenjen je mikro, malim i srednjim preduzećima, a kreirali su ga Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam i Novosadski sajam. Cilj sajma je da se u virtuelnom okruženju preduzetnici Vojvodine učine snažnijim i otpornijim na brojne izazove, ali i da se povežu, međusobno upoznaju, razmene ideje, ugovore poslove i pronađu inspiraciju za nove poslovne poduhvate. Na sajmu, osim firmi iz različitih sektora privrede, koje nude proizvode i/ili usluge domaćem i međunarodnom tržištu, učestvuju i resorni sekretarijat, institucije i organizacije koje pružaju podršku biznisu od finansiranja do inovativnih rešenja.

Sajam je namenjen svima koji žele da pronađu potencijalne investitore i korisnike, distributere, kao i one koji inovacijama, iskustvima i znanjima mogu da im olakšaju razvoj biznisa. Svi učesnici će moći da uspostave direktne kontakte i zakazivanje B2B susreta sa poslovnom publikom, kao i za učestvovanje u online konferencijama.

Planirane teme su iz oblasti: regionalnog povezivanja privrede, preduzetništva u turizmu, ženskog preduzetništva, povezivanja privrednika u klastere i inkubatore, unapređenja oblasti zanatstva u Vojvodini, kao i potencijalnih izvora finansiranja malih i srednjih preduzeća u Vojvodini.