Okrugli sto u Somboru: Privrednici pitaju – inspektori odgovaraju

NULL

Privredna komora Srbije – Regionalna privredna Komora Sombor organizuje okrugli sto koji će biti posvećen dijalogu privrednika sa inspektorima, pod nazivom Privrednici pitaju – inspektori odgovaraju.

Okrugli sto će se održati u utorak, 20. oktobra, u prostorijama PKS-Privredne komore Sombor, u Ulici venac Stepe Stepanovića, sa početkom u 12 časova, a online praćenje biće moguće samo preko regionalnih komora.

Gosti ovog okruglog stola koji će na osnovu svog višegodišnjeg iskustva odgovarati na pitanja privrednika su predstavnici Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja i to Jasmina Maričić-Vukotić, inspektor za rad i Katarina Kurčubić, inspektor za bezbednost i zaštitu na radu.

U neposrednom razgovoru predstavnika Ministarstva sa privrednicima, mogu se razrešiti mnoge dileme u vezi sa radom od kuće, otkaza Ugovora o radu, umanjenja zarada, visina naknade, prava roditelja koji imaju decu mlađu od 12 godina, prava radnika u samoizolaciji, plaćenog i neplaćenog odsustva, bolovanja.

 

Prijava na newsletter

Pročitajte još: