„N pack“: Obogatite svoju ketering priču i obezbedite jedinstvena pakovanja za serviranje

„N pack“: Obogatite svoju ketering priču i obezbedite jedinstvena pakovanja za serviranje

Bilo da organizujete venčanja i krštenja, ili želite da svoja intimna ili korporativna slavlja učinite posebnim; bilo da kuvanje predstavlja vaš posao iz snova koji radite ili hobi od kog želite da pokrenete biznis - ketering je postao neizostavno rešenje. Sigurni smo da ste već primetiti da je takva vrsta posluženja obavezna, a sa druge strane da je sve veći broj onih koji su svoju kreativnost i ljubav prema hrani i, uopšte, prema ugostiteljstvu oblikovali kroz ketering poslovanje. Bilo kako bilo, najvažnije je da potreba bude realizovana, klijenti zadovoljni, a kvalitet prepoznat i upamćen. Jedna takva priča dešava se u Srbiji, zove se „N pack ketering ambalaža“ i svoju ponudu bazira na posebnim proizvodima za posluživanje vaše ukusne hrane.

Bez obzira na povod, ketering priča uveliko ima svoju publiku i tačnu viziju onoga u čemu bi i kako hrana trebalo da bude poslužena. Bilo da su to zalogajčići kao glavna jela ili zalogaj salate; možda voćne salate, torte i kolači, pa - što da ne i razni napici, šejkovi i ostala družina – zamisao je okej, jer postoji sjajna ambalaža za posluživanje i pakovanje koja pokriva svaki „ugao“ događaja.

N Pack ketering ambalaža - Kvalitetno. Lepo. Praktično.

Šta to tačno podrazumeva? Kada je u pitanju ketering, odnosno takav način posluživanja hrane, prvi utisak koji sigurno privuče osobu sa druge strane stola je „lepo“. Čim je posluženje na takav način pripremljeno, postoji i zbog praktičnosti, a kvalitet svega što je predstavljeno ostaje upamćen. Na ovaj način sva tri epiteta ispuniće svoju prvobitnu svrhu.

Postavlja se i pitanje šta još postoji u ponudi i šta je drugačije u odnosu na ostale mogućnosti. Recimo, dekorativne bockalice za hranu su i te kako praktične, a u ovom slučaju su od drveta ili bambusa u neobičnim oblicima ili originalno dekorisane. Takođe, unikatne daske za serviranje hrane sigurno mogu biti znak prepoznavanja vašeg posluženja na svečanoj trpezi.

Kada je u pitanju „N pack“, kao preduzeće koje postoji sa idejom da kreira posude za ketering i prateći materijal sa ciljem da ukusna hrana dobije vizuelni maksimum na event-u bilo koje vrste, daske za serviranje hrane jedne su od stvari koje skreću pažnju u datom pravcu. Kao ručno rađen proizvod, prvobitna zamisao je da vrlo lako i na jedinstven način uklopite svoje zalogajčiće u trpezu, a odlične su i kao personalizovani poklon.

N Pack - adekvatni proizvodi za ketering?

Ako ste vi oni koji prave zalogajčiće, deserte i ostale ukusne namirnice, veoma je važno da imate kvalitetne proizvode za ketering. U takvom slučaju, potrebna vam je i ambalaža za njihovo serviranje. Zajedno sa dekorativnim bockalicama raznih vrsta, čaše za deserte različitih oblika i dimenzija, pa i tacne koje su u ponudi, doprineće vizuelnom identitetu vaše trpeze.

Pored dekorativnih bockalica za kanapee i posudica za zalogajčiće, N pack ketering ambalaža nudi i ostale artikle koji će učiniti vašu trpezu jedinstvenom uz pomoć: drvene kornete (fišeke) za serviranje hrane, drvene čamčiće za zalogaje, neobične dekorativne papirne slamčice pogodne za dečje proslave i slično.

Posebna priča danas, kada su u pitanju slatki stolovi na, recimo, dečjim rođendanima, su čaše za desert. Različitih oblika i veličina, ovakve čaše poslužiće za serviranje ukusnih slatkih zalogaja, ali i originalnih napitaka, mini torte ili obrok salata.

Dakle, kada je u pitanju prodaja proizvoda za ketering, važno je ponuditi inovativna i moderna rešenja koja će upotpuniti ketering ponudu i učiniti je primamljivom i jedinstvenom.
Od velikog je značaja da priča prati trendove u ugostiteljstvu i da pruži adekvatnu vizuelnu prezentaciju proizvoda, a poglavlja o kojima smo govorili možete istražiti već sada na zvaničnom N Pack web shopu.