ACO Self Euroline kanalice za linijsko odvodnjavanje

ACO Self Euroline kanalice za linijsko odvodnjavanje dizajnirane su za privatne namene, čuvaju Vaš dom, vrt i pristupne puteve od kiše i prljavih voda. Neophodne za svako dvorište, kanalice će osigurati da se garaže i podrumi ne pretvore u bazene, a prilazi i dvorišta ne postanu močvare. Funkcionalnost, jednostavno rukovanje i varijabilni dizajn rešetki pokrivaju sve zahteve za odvodnjavanje na područjima oko kuće.

 

ACO Self Euroline kanalice za linijsko odvodnjavanje dizajnirane su za privatne namene, čuvaju Vaš dom, vrt i pristupne puteve od kiše i prljavih voda. Neophodne za svako dvorište, kanalice će osigurati da se garaže i podrumi ne pretvore u bazene, a prilazi i dvorišta ne postanu močvare. Funkcionalnost, jednostavno rukovanje i varijabilni dizajn rešetki pokrivaju sve zahteve za odvodnjavanje na područjima oko kuće.

Karakteristike: 

* Fleksibilan sistem jednostavan za ugradnju
* Kanali od polimer betona
* Dostupan u više širina i visina 
* Modularni elementi omogućavaju jednostavno izvođenje svih zahteva
* Mogućnost horizontalnog i vertikalnog izliva DN100
* Klase opterećenja A15 i B125 prema SRPS EN1433 

ACO Self® Euroline kanali za odvodnjavanje se proizvode od polimer betona, što ih čini vodonepropusnim, otpornim na dejstvo mraza i soli, a u isto vreme laganim i jednostavnim za ugradnju.

 

Područja primene:

  • Garaže
  • Putevi
  • Prilazi
  • Pešačke zone
  • Bazeni

Širok izbor pokrivnih rešetki omogućava lako uklapanje ACO Self® Euroline kanale u sve vrste završnih površina. Možete birati one od nerđajućeg ili pocinkovanog čelika, elektropolirane, plastificirane ili šlic rešetke.

Pored standardnih rešetki u ACO ponudi sada možete pronaći i nove ACO Self dizajnerske rešetke.

 

ACO građevinski elementi d.o.o.
Srbija │ III Industrijska zona bb │ 22314 Krnješevci, Stara Pazova 
tel: +381 22 811 580
fax: +381 22 811 590
E-mail: aco@aco.rs
Web: www.aco.rs

 

Prijava na newsletter

Pročitajte još: