Softveri za mapiranje poslovnih procesa olakšavaju rad

Softveri za mapiranje poslovnih procesa su alati koji nam omogućavaju da pratimo njihov tok, posebno ako se radi o velikom broju, koji su skloni promenama. 

Softveri za mapiranje poslovnih procesa su alati koji nam omogućavaju da pratimo njihov tok, posebno ako se radi o velikom broju, koji su skloni promenama. Njima se olakašava rad i pruža brza usluga. Kontrola omogućava da se lakše raspodele zadaci, ali i da se olakša komunikacija među zaposlenima. Kao rezultat, dobijaju se produktivnost, manjak grešaka i manje rashoda.

Poenta je u optimizaciji, automatizaciji i digitalizaciji poslovnih procesa, a jedan od softvera koji se koristi u ovu svrhu je Funnelytics.

Reč je o besplatnom alatu, koji su ljudi koji se bave marketingom stvorili za ljude koji se bave marketingom, kako stoji na početnoj (home) stranici. Mapiranje procesa se obavlja klikom, na brz i jednostavan način. Moguće je mapirati stranice, mejlove, reklame i drugo. Kako bi korisničko iskustvo bilo što bolje, dostupno je šest različitih šablona (templates), koji su prijemčivi oku.

Mapu je moguće podeliti sa kolegama, koji joj takođe mogu imati pristup i biti upućeni u sve detalje i promene. Ukoliko je važno da je imate i „na papiru“, dostupno je preuzimanje u PDF formatu.

Izvor: unija.net

Foto: Funnelytics

Prijava na newsletter

Pročitajte još: