Sberbank Srbija postala Naša AIK Banka

Sberbank Srbija je zvanično promenila ime u Naša AIK Banka i na taj način u potpunosti postala deo domaće bankarske grupe koju uspešno predvodi AIK Banka.

Sberbank Srbija je zvanično promenila ime u Naša AIK Banka i na taj način u potpunosti postala deo domaće bankarske grupe koju uspešno predvodi AIK Banka.

Predsednica Izvršnog odbora AIK Banke Jelena Galić izrazila je zadovoljstvo činjenicom da je Sberbank Srbija postala deo AIK Banke, istakavši da je AIK Banka na ovaj način još jednom potvrdila svoju posvećenost daljem rastu, jačanju svoje stabilnosti i odgovornom poslovanju.

Stabilnost i snažna kapitalna osnova su jasni pokazatelji naše uspešnosti, kao i velike sigurnosti koju pružamo svojim klijentima i štedišama. Upravo to je potvrdila i odluka Narodne banke Srbije kojom je AIK Banka dobila saglasnost za preuzimanje Sberbank Srbija. Uverena sam da ćemo predstojeći proces integracije uspešno završiti i da će ova poslovna sinergija biti od velikog značaja za naše klijente, zaposlene i ceo bankarski sistem – istakla je Galić.

Postavši deo AIK Banke, sada već bivša Sberbank Srbija nastavlja svoje poslovanje bez povezanosti sa prethodnim akcionarima.

Zahvaljujući ovoj konsolidaciji, Naša AIK Banka će nastaviti da posluje stabilno, likvidno i veoma uspešno. Štednja svih klijenata i njihova sredstva na računima u našoj banci su na ovaj način dodatno osigurani. Sve naše usluge, aplikacije i servisi nastavljaju da funkcionišu kao i ranije, klijenti nastavljaju da koriste svoje platne i kreditne kartice kao i do sada – objasnio je Vladimir Bošković, predsednik Izvršnog odbora Naša AIK Banke.

U skladu sa navedenim, započeta je promena brendinga svih ekspozitura, a u narednim danima Banka će nastaviti sa usaglašavanjem i primenom novog vizuelnog identiteta, kao i daljom integracijom sa novim vlasnikom – AIK Bankom.

Prijava na newsletter

Pročitajte još: