Nemate ni 30.000 €, a želite stan u novogradnji? Može!

Kako kupiti stan za ograničenim budžetom?

Kada dođete skoro pred kraj puta ka svom krovu nad glavom, pretpostavljamo da ste završili sve “predispitne obaveze” i da vam je ostao najteži deo posla – odabir stana ali sa ograničenim budžetom.

Odlučili ste da to bude isključivo novogradnja, u nekoj od beogradskih opština ali nemate više od 30. 000 evra? Ima i za kupce sa vašim uslovima odličnih ponuda.

Na sajtu 4zida.rs čak nekoliko. Što se tiče same kvadrature i tu ima izbora, ali krenimo redom.

Mirijevo, mesto za porodični život

Mirijevo, deo grada sa odličnom mirkoklimom trenutno prednjači po ponudi. Dovoljno je daleko od gradske vreve i smoga, bez problema sa parkiranjem, što je za mnoge Beograđane noćna mora, naročito u jeku infrastrukturnih radova, a samo je 20 minuta vožnje udaljeno od strogog centra grada. U blizini je nedavno otvoren i moderan tržni centar.

Ovo mesto je idealno za porodični život i odgajanje dece, a opet niste daleko od centra prestonice.

Kada je reč o novogradnji, oglašena je prodaja stanova u objektu Mirijevski konaci, koji se nalazi u ulici Mihaila Bulgakova. Kvadrature stanova kreću se od 24 m2 do 55 m2, a ukupan broj stambenih jedinica je 30 stanova. Idejni projekat je izrađen od strane “Amec”.

Da se vratimo na početak priče, u Mirijevskim konacima možete naći stan i to jednosoban po ceni već od 30.000 evra.

Još jedan atraktivan stambeni kompleks takođe dolazi iz te opštine. I on u svojoj ponudi ima stanove za one koji bi pazarali nekretninu do 30.000. Reč je o stambenom kompleksu Dva javora čijoj su se lokaciji do pre samo nekoliko godina prostirali stoletni vinogradi. Svi stanovi u kompleksu imaju podrumske ostave, a opremljeni su najkvalitetnijim završnim materijalima. Specifični su plafoni od 2,75 metara koji pružaju bolju osvetljenost i psihološki osećaj komfora.

U Dva javora možete da kupite stan do 30 000 evra od 26 metra kvadratna.

Kaluđerica, mesto za beg od gradske vreve

A ako biste malo dalje da pobegnete od beogradske svakodnevice a opet da budete u toku, razmislite o Kaluđerici. U ovom prigradskom naselju oglašena je prodaja stanova u kompleksu Kralja Petra. Objekat je na urbanoj lokaciji, sa više izgrađenih stambenih zgrada, a blizu su i osnovna škola, vrtić, pijaca, market, dom zdravlja…

Stanovi se prodaju u fazi uknjižen-useljiv, a mogu se uzeti i na bankarski kredit. U ovom objektu nude se jednoiposobni stanovi od 28.700 evra.

Izvor: 4zida

Photo: Pixabay, martaposemuckel

Prijava na newsletter

Pročitajte još: