Digitalni novčanik AIK Banke – plaćajte mobilnim telefonom

AIK Banka u svojoj ponudi ima najsavremeniji način beskontaktnog plaćanja putem mobilnog telefona.

AIK Banka u svojoj ponudi ima najsavremeniji način beskontaktnog plaćanja putem mobilnog telefona, eWallet. Naime, AIKeWallet je mobilna aplikacija AIK Banke namenjena android uređajima, pomoću koje se vrši plaćanje na POS terminalima koji primaju Mastercard kartice i imaju beskontaktni čitač, kako u zemlji tako i u inostranstvu. Pored plaćanja na POS terminalu, podatke o kartici možete videti u AIKeWallet aplikaciji, kako biste mogli da izvršite plaćanje i putem interneta.

Svi klijenti AIK Banke koji imaju otvoren Start paket tekući račun i koji poseduju telefon sa Android operativnim sistemom i NFC kontrolerom stiču sve neophodne uslove za besplatnu instalaciju i korišćenje aplikacije AIKeWallet. Podnošenje zahteva za digitalnu karticu koja će se nalaziti u AIKeWalletu, klijenti banke mogu obaviti u svim ekspoziturama AIK Banke, putem kontakt centra banke, kao i putem e/mBanking-a.

“Svi ponekad zaboravimo da ponesemo novčanik sa platnim karticama, dok je mobilni telefon uvek uz nas. Novim proizvodom spajamo tehnologiju i instrument plaćanja. AIKeWallet omogućava da se nakon inicijalne aktivacije aplikacije i same digitalne kartice dalja plaćanja izvršavaju brzo i krajnje jednostavno, aktivacijom ekrana telefona”, kažu u ovoj banci.

Više saznajte na sajtu AIK banke

Foto: Facebook / AIKBanka

Prijava na newsletter

Pročitajte još: