SAVETOVANJE "BANK MARK - MARKETING U BANKAMA"  27.09. 2019.

SAVETOVANJE "BANK MARK - MARKETING U BANKAMA" 27.09. 2019.

Udruženje banaka Srbije drugi put organizuje savetovanje „BankMark – Marketing u bankama“, koje će se održati 27. septembra u hotelu „Falkenštajner“ u Beogradu.

Na jednodnevnom skupu renomirani predavači i panelisti analiziraće teme koje su najzanimljivije marketinškim stručnjacima u oblasti finansijskih usluga. Među njima su: etički standardi u oglašavanju, uslovi oglašavanja finansijskih usluga, izazovi novousvojenog Zakona o zaštiti podataka o ličnosti, odnos agencije i klijenta, prisutnost banaka u medijima, itd.

„Poslednjih godina sve je izraženiji trend bavljenja marketinškim temama na brojnim skupovima različitih formata, ali nijedan od njih nije posvećen užoj ciljnoj grupi marketinških stručnjaka u bankama. Shvatili smo da takva potreba postoji i od prošle godine pokrenuli BankMark“, kaže Zlata Lukić, specijalni savetnik za marketing i PR Udruženja banaka Srbije i moderator ovog savetovanja.

Organizatori iz UBS žele da publici na savetovanju pruže zanimljiv, ali i koristan sadržaj, primenljiv u njihovom svakodnevnom radu. Kao posrednik između banaka i regulatora, Udruženje posebno želi da pospeši dijalog između njih. Upravo predstavnici Narodne banke Srbije ove godine će na savetovanju tumačiti Odluku o bližim uslovima oglašavanja finansijskih usluga, koja je stupila na snagu u aprilu.

Program, registracioni formular i biografije predavača možete naći na ubs-asb.com