„Rtanj Balašević“: Spoj tradicije i moderne arhitekture

Mističnost Rtnja i različite legende dovode veliki broj turista u naš kompleks. Naša ideja je da vašu znatiželju upakujemo u specijalni paket: kada čudo prirode omogući blagotvorno delovanje na svako živo biće, mi ponudimo mesto u kome će vaše telo da dobije zaslužen odmor i tretman, a vaš mozak zabavu i slobodno vreme.

Vreme je godišnjih odmora, praznici stižu i baš vam je potrebno nešto novo da otkrijete i nečemu da se oduševite. Da li ste znali da svoj odmor možete da provedete upravo u samom epicentru jedinstvene lepote koju priroda nudi, pa i da se posvetite svom ličnom hedonizmu i da pustite nekoga da brine o vama? „Rtanj Balašević“ je zato tu – da ono šta je priroda ostavila usmeri na vas. Pogledajte o čemu je reč.

Gde se nalazimo?

Etno hotel „Rtanj Balašević“ se nalazi uz sam put Paraćin–Zaječar i udaljen je od planine Rtanj oko 7 km, od Beograda nekih dva sata vožnje. Zaječar je udaljen 37 km, a Bor 43 km od nas i vašeg izabranog smeštajnog objekta. Obilazak istočne Srbije i planine Rtanj samo po sebi čini jednu fantastičnu ideju za svaki slobodan period u godini, a sada kada su novogodišnji praznici pred nama – osećaj je posebniji.

Mističnost Rtnja i različite legende dovode veliki broj turista u naš kompleks. Naša ideja je da vašu znatiželju upakujemo u specijalni paket: kada čudo prirode omogući blagotvorno delovanje na svako živo biće, mi ponudimo mesto u kome će vaše telo da dobije zaslužen odmor i tretman, a vaš mozak zabavu i slobodno vreme.

Kako? Potpuna opremljenost soba u tom pogledu, otvoreni i zatvoreni bazeni, SPA i Wellness centri, saune i hidromasažne kade su samo početak.

U službi zdravlja, odmora i relaksacije

Smeštajne jedinice su, kao što smo naveli, sveobuhvatne i kategorisane su na sledeći način: Hajdučka kuća, Spasina kuća, Doktorova kuća, Bungalovi. U okviru Hajdučke kuće nudimo udoban smeštaj u 13 soba; kada su u pitanju Spasina i Doktorova kuća – sobe su dvokrevetne ili sa francuskim ležajem, a u okviru kompleksa Bungalovi nudimo smeštaj u 10 novosagrađenih bungalova.

Spomenute sobe su okružene prirodom i poseduju izuzetan pogled na planinu Rtanj; imaju kupatilo, televizor, besplatan Wi-Fi, a u sve to je uključen doručak.

Na kraju, ali nikako manje važno za sve vas koji planirate da nas posetite za vreme predstojećih praznika – bazeni su sa pokretnim krovom i kupanje zimi je moguće.

Više o našim ponudama i smeštajnim jedinicama možete pogledati OVDE.

Dočekajte Novu godinu kod nas

Neki kažu da su Kinezi prvi slavili Novu godinu, drugi da su to ipak bili stari Germani, a možda čak i Rimljani – mi to ne znamo sa sigurnošću. Sigurni smo jedino u to da prvi nudimo posebnu svečanost upakovanu u najsvetlucaviji paket sa crvenom mašnom. Jeste li sada zainteresovani da dočekate posebno novogodišnje veče kod nas?

Posetite nas od 30.12.2021 do 03.01.2022. i iskoristite našu novogodišnju akciju. Novogodišnji paket sadrži:
• Četvrtak gratis noćenje,
• Petak noćenje sa doručkom,
• Subota noćenje sa doručkom,
• Nedelja 30% popust,
• Novogodišnja večera sa muzikom 31.12,
• Repriza novogodišnje večere sa muzikom 01.01,
• Korišćenje bazena i SPA centra.

I to nije sve, jer nismo zaboravili na naše najmlađe goste. Za porodicu koja najlepše veče u godini provodi i sa svojim mališanima, obezbedili smo specijalni popust: deca od 5 do 12 godina imaju 30% popusta na cenu noćenja, novogodišnje večere i reprize dočeka.

Detaljne informacije o paketu možete pogledati OVDE. Do tada, i za svaki naredni put – kod nas ste uvek dobro došli!

Prijava na newsletter

Pročitajte još: