Marigold-priče malih preduzetnika

PRIČE "MALIH" PREDUZETNIKA - MARIGOLD

U tehnološkoj eri koja nikad nije bila naprednija, možemo naići na brojne proizvode koji se reklamiraju preko svih medija i društvenih mreža. Nailazimo i na pozitivne ali i na negativne utiske korisnika, ali jedno je sigurno – svi hvale prirodnu kozmetiku i prirodan izgled.

Iako će vam brojni poznati proizvođači ‘’sintetičke’’ kozmetike će reći da su njihovi sastojci daleko delotvorniji i daju brze, gotovo magične rezultate, nemojte da se zavaravate. Sve glavne aktivne supstance koje utiču na stanje kože, kao što su vitamini, antioksidanti, proteini, enzimi ili na primer,hijaluronska kiselina potiču iz prirodnih izvora.

Umesto da se hemijski sintetizuju, aktivne supstance koje se koriste u prirodnoj kozmetici potiču iz prirodnih sastojaka, a dobijaju se potpuno inovativnim metodama ekstrakcije i prerade.

Velikom ljubavlju prema prirodi i prema svemu što je prirodno, iskreno i dobronamerno, nastala je i Marigold kozmetika.

Laboratorija je dobila ime po nevenu, omiljenom cvetu vlasnice Monike, upravo zbog svih svojih poznatih i nepoznatih blagotvornih dejstvima na kožu, ali i na ceo organizam. Monika ovu predivnu biljku uzgaja i prerađuje sama, vodeći računa o svakom koraku kako bi se sačuvali svi dragoceni sastojci ovog "narandžastog zlata". 

Ideja za izradu prirodne kozmetike rodila se iz želje da za sebe i druge napravi proizvode za negu kože od potpuno prirodnih sastojaka bez upotrebe veštačkih boja, konzervansa i mineralnih ulja. 

U ovoj laboratoriji koja odiše iskrenim poštovanjem prema prirodi pored nevena, u sastavu Marigold proizvoda nalaze se i druga prirodna i visokokvalitetna ulja kao što su ulja: jojobe, žutog noćurka, pšeničnih klica, badema, avokada, semenki grožđa, plodova ruže.... Da bi se dobilo celokupno pozitivno dejstvo tu su još i pantenol, bisabolol, E vitamin, alantion, zelena glina, ekstrakti kamilice, divljeg kestena i drugih. Pošto naravno pored svih blagotvornih dejstava na kožu koji Marigold proizvodi imaju treba imati u vidu da i mirisi utiču na nas i pomažu nam da izaberomo neki proizvod. Eterična ulja lavande, geranije, ylang ylanga, palmarose, ruzmarina, eukaliptusa upotpunjuju sve proizvode ove prirodne kozmetike.

 

Photo: Pixabay