Priče malih preduzetnika "Industry furniture"

PRIČE "MALIH" PREDUZETNIKA - INDUSTRY FURNITURE

 Ne pratite trendove, postavite ih!

Rečenica koja je bila vodilja ovoj kompaniji čak i kad su započinjali ovaj posao u garaži kao strastveni hobi i ubrzo procvetali u nešto mnogo više.

Iako su imali razne bitke i prepreke, koje su srećom prevaziđene, kompanija Industry furniture je sada na svom pravom putu.

Tim koji čini ovu kompaniju sve usprešnijom, zajednički žele biti ambiciozni, raditi stvari drugačije od drugih korporacija, a ne samo razmišljati o tome kako da se obogate. Bude se svako jutro i rade nešto sa puno ljubavi i strasti i tako malo po malo unapređuju i sebe i svet.

Njihova delatnost je proizvodnja unikatnog industrijskog nameštaja, opremanje hotela, poslovnih objekata, ugostiteljskih objekata, kao i izrada nameštaja po meri, od drveta i čelika. Industrijska kolekcija nameštaja i ukrasa odlikuje se rustikalnom estetikom koja podseća na prošlo doba. Slušajući popularne materijale i stilove vremena, industrijski komadi naglašavaju nedovršeno drvo, izložene čelične elemente i gladak bakar ili hrom.

Poslednji njihov poslovni izazov je restoran Showroom, mesto koje će biti njihov izložbeni salon. Ideja celokupnog tima je bila da kompanija koja je kompletni izvođač radova prezenzuje svoju kompletnu ponudu. U saradnji sa vrhunskim dizajnerima i kuvarima projekat Showroom je podignut na jedan visok nivo. Ceo prostor je jedna hedonistička celina koja planira da sve svoje posetioce obori sa nogu.