Od ideje do realizacije i useljenja za samo dve nedelje – modularni objekti Arhimod

NULL

Od ideje do kuće spremne za useljenje – za samo dve nedelje.

Zaboravite na tradicionalnu gradnju koja zahteva dugotrajnost, nepredviđene troškove, neizvesnost u planiranju koje ide u nedogled do konačne realizacije i željenog cilja. Pristupite inovativnoj metodi prilagođenoj brzom ritmu današnjeg života. Ukoliko želite da rešite svoje stambeno pitanje na najbrži, a u isto vreme najbezbedniji, najkvalitetniji i energetski izuzetno efikasan način, Arhimod ima idealno rešenje za vas.

Nude vam najnaprednije rešenje u građevinarstvu! Jedinstvena u Srbiji modularna gradnja koja omogućava brzu i efikasnu izgradnju vašeg željenog objekta. Bilo da je u pitanju životni prostor i udobnost doma za svakodnevan život ili vikendica u prirodi, na nekoj obali, planini ili bilo koje druge potrebe.

Uz pomoć tima stručnjaka iz kompanije Arhimod, vaš san može postati stvarnost u izuzetno kratkom vremenskom roku. Prepustite sve njima i bez stresa se za kratko vreme uselite u svoj novi dom ili vikendicu po sistemu ključ u ruke.

Tim Arhimod-a montira instalacione jedinice i gradimo modularne objekte prema individualnim potrebama i zahtevima svakog klijenta. Princip ovakve gradnje takođe podrazumeva da u svakom momentu imate mogućnost naknadnog proširenja već izgrađenog prostora bez rizika od oštećenja ili kvarenja postojećeg dizajna. Takođe, vaš jednom sagrađen objekat možete u budućnosti preneti na bilo koju drugu lokaciju u roku od par dana ili renovirati i promeniti njegov kompletan dizajn isto tako, u roku od par dana.

Pored stambenih objekata, i vikendica ili bungalova za odmor, Arhimod gradi i višenamenske komercijalne objekte većih kapaciteta. Ukoliko želite graditi turističke komplekse na atraktivnim lokacijama Arhimod je idealno rešenje za brzu i efikasnu gradnju. Grade i sve vrste kolektivnih smeštaja većih kapaciteta, vrtiće, škole, staračke domove, hotele, kolektivne centre, mini tržne centre i prodavnice. Idealno su rešenje i za vaše montažne kancelarije, restorane, kafiće barove i slično.

Svi objekti su građeni od najkvalitetnijih materijala, moderni su, dugotrajni, energetski izuzetno efikasni i i što je jako važno visoko su bezbedni. Zemljotres, elementarne nepogode, klizišta i slično ovim objektima ne mogu pričiniti nikakvu štetu niti poremetiti vaš miran san. Prirodna nepogoda ne može srušiti naš objekat.

Po meri napravljeni u skladu sa CE i ISO, najvišim svetskim standardima. Dobijate višegodišnju garanciju na materijale kao i građevinske radove, a nivo opreme birate prema svom ličnom stilu i potrebama.

Na vama je samo da zamislite, a stručnjaci iz Arhimoda će vašu ideju realizovati u skladu sa vašim potrebama i željama u ekspresnom roku.

Prijava na newsletter

Pročitajte još: