Nova pozorišna sezona u Kikindi

Nova pozorišna sezona u Kikindi

Nakon letnje pauze, kikinđani će ponovo moći da uživaju u predstavama sa bogatog repertoara Narodnog pozorišta. Očekuje se da mesta kikindskog teatra budu dupke puna, s obzirom da će ovu sezonu otvoriti čak dve premijere.

Novu pozorišna sezona započela je komedijom ,,Pidžama za šestoro” u režiji Olivere Đorđević. Iako stara, ovu sezonu otvorila je na pravi način osvežena novim, mladim glumcima Anđelom Kikiović i Vladimirom Marinkovićem i gostujućim glumcem Aleksom Markovićem.

Pozorišna publika svakako će uživati dobro poznatim predstavama poput ,,Izbiračice” i ,,Sava Savanović – vampirska simfonija”. Za premijeru ,,Ljubavnog pisma” u režiji Dragana Ostojića. U upravi pozorišta očekuju veliko interesovanje sugrađana, a za datum prvog izvođenja izabran je 2. decembar kako bi se na što lepši način proslavio Dan pozorišta.

U ovoj predstavi, rađenoj po tekstu Zorana Bačića i Zlatana Fazlagića naćiće se glumci kikindskog pozorišta Branislav Knežević, Gordana Rauški Ružica Nedin, koja će se ovom predstavom vrati na scenu nakon skoro dve decenije, Vladimir Maksimović i mnogi drugi.

Sud o novoj predstavi ostaje na posetiocima koji će i pored nje uživati u bogatom repertoaru.

Sve predstave počinju u 20.00h.

Tagovi: