Centar Balašević: Ovo je naša nova vizija komfora!

NULL

Čoveku nisu potrebni statistički rezultati i mišljenja stručnjaka da shvati da iz godine u godinu sve manje voli gužvu i gradski epicentar. Nisu potrebne ni teorije i predviđanja u vezi sa tim zašto i koliko to utiče na čovekovo raspoloženje i nivo stresa. Jasno je svakom od nas, takođe, da je posao veliki deo života pojedinca – ali postoje mesta koja oberučke prihvataju i dočekuju čoveka, neguju njegov mir i osluškuju želje. Dopustite nam, zato, da vam predstavimo našu novu viziju komfora.

Oaza zelenila i neprekidna briga za vas

Centar „Balašević“, u okviru koga se nalazi istoimeni hotel, smešten je na samo 7 kilometara od centra Beograda. Pored komfora, (tvrdimo sa istom sigurnošću kao naši zadovoljni posetioci), koji je svetskih standarda, ponosni smo na svoju prirodnu oazu zelenila, potoka i vodopada. Osim oaze, atraktivna lokacija i neposredna blizina Košutnjaka, Ade Ciganlije i „Beogradskog sajma“ izdvajaju naš kompleks od drugih prestoničkih hotela.

Naše ljubazno osoblje vam je na raspolaganju 24 časa. Zašto? Jer nam je briga o vama na prvom mestu! U svakom momentu posvetićemo vam svu pažnju i upoznati vas sa svim našim uslugama i informacijama vezanim za naš grad, bez obzira na to da li je vaš dolazak poslovne ili turističke prirode.

Kada su u pitanju smeštajne jedinice, hotel „Balašević“ je proširen novim krilom kompleksa, koje ima 45 novih, luksuznih soba. Takođe, u ponudi su i nova tri modela soba sa jakuzzi kadama, a pored toga sve naše sobe opremljene su LCD televizorima, klimom, mini barom i besplatnim Wi-Fi internetom.

Potreban vam je prostor za organizovanje važnih događaja?

Nudimo vam rešenje u vidu restorana hotela „Balašević“. Ovaj restoran je poseban zato što nudi 100% sveže namirnice, ukusnu hranu sa akcentom na specijalitete nacionalne i internacionalne kuhinje; zatim ljubazno osoblje koje će vam pomoći pri izboru pića i hrane i prijatnu atmosferu bez obzira na to šta vas dovodi kod nas.

Moguće je, dakle, organizovati venčanja u Hotelu Balašević i različite proslave. I za to vam stojimo na raspolaganju, jer se bavimo organizovanjem ovakvih event-a, gde za svaki događaj postoji MENI koji uvek možete da odaberete u dogovoru sa nama.

Pored toga, u okviru naših ponuda, nalazi se i konferencijska sala, gde možete da dogovorite sastanak sa poslovnim partnerima ili da isplanirate poslovno okupljanje u našim udobnim korporativno-konferencijskim prostorijama. Nakon toga, svog partnera, saradnika ili klijenta pozovite na jednu dobru partiju tenisa na našim teniskim terenima.

Novogodišnja proslava u hotelu „Balašević“? Da, moguće je!

Novogodišnje veče je posebna noć u kojoj svako želi da pamti najlepše stvari iz odlazeće godine, ali i da pruži sebi prostor za sve ono šta tek stiže, a vredno je očekivanja. Kako to najbolje izvesti nego uz radost, veselje i odličnu muziku? U momentu kada će svaki naš gost izgledati i igrati najbolje, kada će većina u svojoj glavi već od kuće poneti „spisak“ omiljenih pesama za najdraže društvo, mi smo tu da omogućimo luksuzan prostor. Sa druge strane, da bi novogodišnje veče zaista bilo najluđa noć – imamo nekog posebnog za vas.

Saška Hajder i Stefan Živković pratiće vaš „spisak“ omiljenih pesama i, verujemo, svakom ponaosob ugoditi, jer od toliko muzike koja vas čeka – bar dve pesme moraju biti vaše!

Svoje ulaznice po ceni od 40e možete rezervisati već sada. Za rezervacije i sva pitanja u vezi sa njima pozovite broj 062/1112233, a da biste videli kakav prostor vas očekuje, posetite naš sajt (https://www.centarbalasevic.rs/).

Čekamo vas na adresi Miška Kranjca 17a da zajedno stvaramo nove uspomene.

Prijava na newsletter

Pročitajte još: