BIZNIS NA ŠTIKLAMA POKREĆE VOLONTERSKI PROGRAM

BIZNIS NA ŠTIKLAMA POKREĆE VOLONTERSKI PROGRAM

Klub Biznis na štiklama ima jasnu viziju da okupi i osnaži preduzetnice kako u Srbiji, tako i u regionu. Klub daje podršku ženama koje žele da uđu u svet preduzetništva, da što jednostavnije i sigurnije započnu sopstveni posao, a kasnije uspešno i opstanu u njemu.

Nastao je kao neformalna grupa iz udruženja „Promocija zdravog života”, koje se osim delovanja u vezi sa zdravim stilovima života, aktivno bavi i promocijom ženskog preduzetništva. Klub „Biznis na štiklama“ osnovan je 2017. godine, na čelu sa Sofijom Bajić, a najvažniji događaj za ostvarenje ciljeva Kluba, bila je međunarodna stručna konferencija „Biznis na štiklama“.

Ovoga puta klub ide korak dalje i pored brojnih konferencija i seminara pokreće volonterski program. Volonterski program nudi sticanje radnog iskustva u trajanju od 6 - 12 meseci za sledeće poslove: poslovna administracija, organizacija događaja, organizacija seminara i treninga, implementacija EU i domaćih projekata, Promotivne aktivnosti, marketing i prodaja, upravljanje društvenim mrežama, poslovi virtuelnog asistenta. kao i priliku da besplatno prisustvujete svim edukacijama organizovanim od strane Biznisa na štiklama.

Više informacija možete naći na njihovoj veb stranici Biznis na štiklama ili putem e-maila: biznisnastiklama@gmail.com