Zemlja hobija: Pronađite proizvode za pokretanje sopstvenog biznisa!

Cilj brenda Zemlja hobija je da postanete sam svoj gazda, ali ne zato što je to danas moderno, već zato što imate ideju, imate sredstva/materijale (ili znate šta vam je potrebno, pa to tražite) i znate kako to da uradite.

Kreativnost je odavno zvanična odlika upornih i, često, uspešnih vizionarskih ljudi. Podsticaj te kreativnosti merilo je za pokretanje inovativnih ideja kod istih tih ljudi, jer danas je ideja najskuplja na tržištu. Inovativna ideja automatski označava nov način, nov proizvod, novu uslugu, novu interakciju i novu komunikaciju. Upravo zbog toga velike kompanije teže da ostanu konkurentne kroz inovativnost, a pokretači biznisa da imaju siguran start. Nakon prvog koraka potrebno je pronaći mesto koje nudi materijale za rad, raznovrsnost, brzinu i podršku. Ideje su zaista svuda oko nas, a mesto odakle možete da krenete nalazi se pred vama.

Zbog čega postoji „Zemlja hobija“

Možda je sada jednostavnije da poverujemo u potrebe tržišta za inovacijama, kreacijama i jedinstvenim projektima. Vreme pandemije je okrenulo mnoga poslovanja u domove, u lični prostor daleko od kancelarija, a ona poslovanja koja su bila na ivici opstanka usmerilo na prilagođavanje i osmišljavanje novih koncepata poslovanja. Ponekad se takve stvari čine izuzetno komplikovanim, ali ako već sada imate ideju, podstičite sebe da krenete. Mesto odakle možete da pronađete sredstva je pred vama.

I ne samo to: Zemlja hobija je primer da je rad od kuće izvodiv i isplativ.

Dakle, cilj brenda Zemlja hobija je da postanete sam svoj gazda, ali ne zato što je to danas moderno, već zato što imate ideju, imate sredstva/materijale (ili znate šta vam je potrebno, pa to tražite) i znate kako to da uradite. Na ovaj način, vaša i samo vaša ideja postaje realnost onako kako je vi zamišljate. U ponudi su mašine (štampači i kateri) i materijali pomoću kojih možete razbiti monotoniju, iskazati svoju kreativnost i istovremeno zaraditi.

Dostupna ponuda je od velike pomoći za kreativna zanimanja kao što su ona iz oblasti dizajna ili za kraftersku (zanatsku) proizvodnju u smeru, recimo, štampanja majica, izrade čestitki, bedževa, pozivnica i ostalih personalizovanih predmeta kao što su kutije za nakit i slično.

Proizvodi za pokretanje sopstvenog biznisa

U eri rada od kuće, „uradi sam“ projekti i mesto gde možete da pronađete proizvode za realizovanje tih projekata – zlata su vredni.

U jednom istraživanju, koje je obuhvatilo pregled 35 miliona oglasa za posao dobijen je zaključak da se kreativnost i te kako traži i da ona postaje važnija na tržištu rada. Konkretno, smatra se da će tržište rada do 2030. godine visoko rangirati kreativnost kao traženu radnu osobinu.

Od svog hobija napravite posao ili izvor dodatne zarade

Bez obzira na to da li želite da živite od svoje kreativne ideje ili da od svog hobija napravite makar dodatnu zaradu kroz projekte „uradi sam“, na sajtu „Zemlja hobija“ možete pronaći mašine i materijale za realizovanje svojih zamisli. Na sajtu vas čekaju brojni izbori: od folija i noževa, preko boja i 3D štampača, pa sve do katera, presa i mašina za izradu kreativnih projekata.

Koje mašine i katere možete pronaći u ponudi Zemlje Hobija?

Kada su u pitanju tražene mašine, Silhouette Cameo 4 Kater je vrlo popularan. Cameo 4 je 30 cm široki desktop kater, koji omogućava precizno sečenje folije, kartona, tkanine i ostalih materijala. Tri puta je brži od prethodne verzije. Na osnovu dobijenih povratnih informacija, postoji sigurnost da je ova mašina za, recimo, krafterski biznis ostvarenje snova. U odnosu na Cameo 3, sila sečenja je neverovatno unapređena.

Cricut Maker je najsavremenija inteligentna mašina za sečenje, jer svaki vaš „uradi sam“ projekat realizuje i dovodi do savršenstva. Želite da se bavite kreiranjem nakita? Rešeno! Fasciniraju vas origami figurice? Nikakav problem! Poseduje alate za sečenje stotine materijala brzo i precizno, a karakteriše ga jedinstvena raznovrsnost u sečenju i brojne ideje za dizajn na jednom mestu.

Još jedna naprava koja će vaš biznis podići na viši nivo je Cricut Maker 3 u čiju cenu su uključene tri samolepljive podloge za sečenje. Cricut maker je toliko jak i osposobljen da može da seče i više od 300 materijala, od delikatnih tkanina i papira do kartona, balsa drveta i ostalih materijala. Kompatibilan je sa ukupno 13 alata, od kojih možete da birate između sečenja, savijanja, pisanja, graviranja i drugih.

Cricut Maker i Cricut Maker 3 omogućavaju uvoz vaših projekata u as. svg, .png, .jpg, .bmp, .gif ili .dxf formatu.

Naravno, ovo je samo deo ponude dostupne za vašu radinost. Ukoliko ste više vizuelno-kreativni tip, ne morate da brinete. Na sajtu među blog tekstovima možete često da pronađete You Tube tutorijal za određenu ideju. Posetite i rubriku sa akcijama i Starter setovima kako biste pronašli pravu mašinu za vaše potrebe po najnižoj mogućoj ceni.

Prijava na newsletter

Pročitajte još: