Započnite godinu sa novim hobijima – A za to će se pobrinuti Huawei

Sa novom godinom dolazi i potreba za novim počecima, novim uspomenama, novim idejama, planovima i ciljevima. Pa tako u svoj plan za ovu godinu možete da ubrojite i nove hobije, ali i uređaje uz koje ćete svoje ciljeve ostvariti.

Sa novom godinom dolazi i potreba za novim počecima, novim uspomenama, novim idejama, planovima i ciljevima. Pa tako u svoj plan za ovu godinu možete da ubrojite i nove hobije, ali i uređaje uz koje ćete svoje ciljeve ostvariti.

Ono što kompaniju Huawei izdvaja od drugih je sigurno njena raznovrsna ponuda uređaja, za svačiji ukus i potrebu. A dizajn je ono što ih čini posebnim, pa tako svaki uređaj možete da prilagodite svom životnom stilu, dobu i ukusu.

Ako vam je novogodišnja odluka da počnete da se bavite fotografijom, ili vlogovanjem, Huawei ima rešenje za vas. Huawei nova 10 Pro je savršen telefon za vlogovanje, čiji sistem nudi potpuno novo korisničko iskustvo, nešto što do sada još nismo imali prilike da vidimo u svetu pametnih telefona – stavljajući u prvi plan baš prednju kameru telefona. Što se tiče zadnje kamere, poseduje rekordnih 60 MP a kada su u pitanju prednje kamere, poseduje ultraširoki ugao sa autofokusom (Quad Phased Detection Autofocus). Njen ugao slikanja i snimanja je 100 stepeni, a takođe podržava i 4K rezoluciju. Uz dodatne foto-efekte i aplikacije koje pomažu pri editovanju video snimaka, Huawei nova 10 Pro garantuje vrhunsku zabavu koja može trajati satima. Za to je zadužena i izrazito energetski izdržljiva baterija od 4.500 mAh, sa kojom ćete bez problema moći da dugotrajno uživate u aplikacijama i mnogobrojnim korisnim funkcijama.

Sastavni deo svačijeg života je svakako muzika. A u toj sferi se Huawei pokazao kao pravi inovator kada se radi o specifikacijama ali i dizajnu slušalica. Dva najpoznatija modela su Huawei FreeBuds Pro 2, a za one koji vole da se istaknu i svemu dodaju posebnu notu tu je nezaboravni model Huawei FreeBuds Lipstick koji je ostao jedan od najunikatnijih modela Huawei slušalica. Huawei FreeBuds Pro 2 slušalice dolaze u mnogo boja kako biste uživali u iskustvu kupovine i biranju vašeg savršenog gedžeta. Silver Blue podseća na noćno nebo koje blista pod svetlom, suptilni metalik sjaj Silver Frost modela daje slušalicama oštriji izgled, a Ceramic White model nudi diskretniji stil. Huawei FreeBuds Pro 2 slušalice imaju otkazivanje šuma kod poziva sa 4 mikrofona, i nikada ne dozvoljavaju da okolina stane na put vašim pozivima, muzici i filmovima, koristeći mikrofon za koštanu provodljivost, tri dodatna mikrofona i ekskluzivni Huawei algoritam duboke neuronske mreže (DNN) koji je naučio više od 600 miliona glasovnih uzoraka za otkazivanje svih vrsta ometanja.
Tako da ćete moći laganim korakom da šetate gradom i uz svoju omiljenu pesmu slikati najlepše pejzaže ovog, za promenu, sunčanog januara.

###
O kompaniji Huawei Consumer BG
Proizvodi i usluge kompanije Huawei su dostupni u više od 170 država i koristi ih trećina svetske populacije. Četrnaest centara za istraživanje i razvoj je otvoreno u Sjedinjenim Američkim Državama, Nemačkoj, Švedskoj, Rusiji, Indiji i Kini. Huawei Consumer BG je jedna od tri poslovne jedinice firme Huawei i pokriva pametne telefone, računare i tablete, nosive uređaje i klaud usluge, itd. Globalna mreža firme Huawei je izgrađena na 30-godišnjoj stručnosti u industriji telekomunikacija i posvećena isporuci najnovijih tehnoloških otkrića klijentima širom sveta.
Za više informacija, molimo vas da posetite: https://consumer.huawei.com/rs/

Prijava na newsletter

Pročitajte još: