Seminar: Sve što treba da znate o primeni Zakona o elektronskom fakturisanju

NULL

Tema jednodnevnog seminara koji će se održati u utorak, 27. jula, u JP Službeni glasnik Beograd je primena Zakona o elektronskom fakturisanju. Seminar se održava uživo, uz mogućnost praćenja i onlajn preko Zoom platforme.

Seminar daje odgovore i na pitanja opšte digitalizacije poslovne dokumentacije, a rukovodioci opštih administrativnih službi mogu dobiti operativna uputstva i konkretne primere za postupanje.

Kome je namenjen seminar?

SEMINAR je namenjen polaznicima iz javnog i privatnog sektora čija je odgovornost u planiranju i izvršenju organizacije poslovanja na osnovu obaveza primene zakona.

Takođe je namenjen finansijskim rukovodiocima, šefovima računovodstva, ali i samim računovođama i knjigovođama kao i zaposlenima koji obavljaju poslove odgovornih lica za implementaciju elektronskog poslovanja, IT rukovodiocima i administratorima.

Informacije oko pogodnosti prijavljenih učesnika i same prijave za seminar može se dobiti na tel. 063 445 800 ili preko Regionalne kancelarije posrednika na mejl: reg.kancelarijaposrednika@gmail.com

Prijava na newsletter

Pročitajte još: