Priče o ženskom preduzetništvu u Novom Sadu

NULL

Regionalna razvojna agencija Bačka u saradnji sa Američkim kutkom u Novom Sadu organizuje Info dan posvećen ženskom preduzetništvu u Srbiji. Info dan održaće se u sredu, 30. septembra u 17:30 časova u Američkom kutku u Novom Sadu.

Na Info danu će se predstaviti četiri inspirativne govornice: Snežana Golić, osnivač škole bontona i mjuzikla za decu Iskrice i munje, Milica Rajačić, osnivač preduzetničke radnje Put jednog projekta, Jelena Vesić i Milana Popović, osnivači i direktorke preduzeća Colloco team challenge doo. Moderator će biti Marija Prokopić, rukovodilac projekata za razvoj malih i srednjih preduzeća.

U okviru Info dana posetioci će imati priliku da čuju informacije o trenutnom stanju kada je u pitanju položaj žena u preduzetništvu kod nas i u Evropskoj uniji kao i primere dobre prakse, odnosno, priče žena preduzetnica koje su uspešne u svom poslovanju.

Info dan se organizuje u okviru Evropske nedelje malih i srednjih preduzeća (European SME Week) koji predstavlja panevropsku kampanju sa ciljem promocije preduzetništva u Evropi. Evropska nedelja malih i srednjih preduzeća koordinirana je od strane Evropske komisije i sastoji se od velikog broja događaja koji se realizuju tokom čitave godine na raznim lokacijama u Evropi.

Prisustvo je besplatno, broj mesta je ograničen, a prioritet će se davati po redosledu prispelih prijava.

Prijava na newsletter

Pročitajte još: