Osnivač Lagune dobitnik prestižnog priznanja EY Preduzetnik godine

Dobitnik prestižnog priznanja EY Preduzetnik godine je osnivač i vlasnik kompanije Laguna.

Dobitnik prestižnog priznanja EY Preduzetnik godineTM, koje međunarodna revizorsko – konsultantska kompanija EY (Ernst&Young) dodeljuje sedmu godinu za redom, jeste Dejan Papić, osnivač i vlasnik kompanije Laguna.

“Izuzetna mi je čast i zadovoljstvo što sam osvojio nagradu EY Preduzetnik godine za 2018. godinu. Ovo nije nagrada samo meni, već čitavom timu koji broji više od 500 zaposlenih, ljudi posvećenih radu na knjizi, radu na kulturi. Iz dana u dan pokušavamo da dokažemo da kultura ima svoje mesto u životu naših građana i da čitanje nije zaboravljeno u Republici Srbiji. Štaviše, čitanje postaje trend, a ponosan sam što Srbija ima čime da se podiči u odnosu na zemlje regiona, a to je izdavaštvo”, rekao je Dejan Papić.

On je izdavačku kuću Laguna osnovao 1998. godine, a ujedno je i osnivač Udruženja izdavača i knjižara Srbije, kao i lanca knjižara Delfi, a od pre pet godina i Radija Laguna. Kao nosilac priznanja EY Preduzetnik godine 2018, predstavljaće Srbiju na izboru za Svetskog EY Preduzetnika godineTM, u junu mesecu u Monte Karlu.

Priznanje je dodeljeno i Ognjenu Kisinu, vlasniku kompanije Konstruktor grupa u potkategoriji EY Brzorastući Preduzetnik godine, dok su Ivan Bjelajac i Mališa Pušonja ispred kompanije MVP Workshop, odneli priznanje u potkategoriji EY Inovativni Preduzetnik godine. 

Izvor, foto i video: Laguna

Prijava na newsletter

Pročitajte još: