Online Regionalni sajam poslova traje do 20. oktobra

NULL

Regionalni online sajam poslova organizuje se dvanaestu godinu za redom u saradnji sa partnerskim sajtovima MojPosao.net iz Hrvatske, MojPosao.ba iz Bosne i Hercegovine, Vrabotuvanje.mk iz Makedonije i Deloglasnik.si iz Slovenije. 

Sajam traje do 20. oktobra, a možete ga posetiti klikom na link. Na sajmu je 60 poslodavaca i preko 600 prilika za zaposlenje.

Poslodavci su grupisani u pet tematskih kapsula: Trgovina, Proizvodnja, Usluge, IT i Startuj- kapsula za mlade, kako biste što jednostavnije pronašli pozicije koje su interesantne. Poslodavcima je moguće obratiti se i putem chat-a.

Tokom trajanja Regionalnog sajma poslova organizuje se tri vebinara koja vam mogu pomoći kako da nađete prvi posao ali i kako da se spremite za razgovor.
Prvi vebinar će se odžrati danas, 14. oktobra od 18 časova, putem Zoom platforme. Na pitanje „Kako da na pravi način STARTUJeš karijeru?“ odgovore će dati Jelena Novarlić iz kompanije Delhaize, Ana Vukotić, iz Robert Bosch, Tamara Crnokrak iz Froneri Adriatic. Druga online panel diskusija, pod nazivom “Kako do prvog posla u IT-u?“ održava se u ponedeljak, 18. oktobra sa početkom u 18 časova, putem Zoom platforme. Ukoliko ste na početku karijere u IT sektoru biće vam korisno da čujete Milicu Lazić iz kompanije Helbiz, Bobana Pavlovića iz Umlauta, Milicu Perišić iz kompanije Netconomy, Ivanu Vukmirović iz kompanije Ernst & Young i Vanju Mimić – Perficient. Online panel „Koje su najčešće greške na intervjuu za posao?“ održava se u sredu, 20. oktobra od 18 časava putem ZOOM platforme sa Ljubicom Martinović iz Apatinske pivare i Irenom Brkić iz Roaming grupe.

Na Sajmu imate priliku da učestvujete u zanimljivoj igru “Lov na blago” čiji je cilj da se poseti što više štandova u sva četiri paviljona i time stekne veća šansu da se „uhvatite“ nagradnu ikonicu. Kada ugledate ikonicu, kliknete na nju i upišete se za učešće u nagradnom izvlačenju.

Prijava na newsletter

Pročitajte još: