Novi Sad pomaže mikro i malim preduzećima i preduzetnicima

NULL

Grad Novi Sad raspisao je Javni poziv za dodelu bespovratnih podsticajnih sredstava za nabavku osnovnih sredstava (mašina ili opreme) mikro i malim preduzećima i preduzetnicima na teritoriji grada. Javni poziv raspisuje se u cilju podrške unapređenja i poboljšanja uslova poslovanja mikro i malih preduzeća i preduzetnika na teritoriji grada Novog Sada.

Sredstva u ukupnom iznosu od 24 000 000 dinara odobravaju se privrednim subjektima jednokratno, u maksimalnom iznosu od 500 000 dinara po jednoj prijavi.

Osnovni cilj Javnog poziva je pružanje podrške radi unapređenja i poboljšanja uslova poslovanja mikro i malih preduzeća i preduzetnika na teritoriji Grada, kao i povećanje vrednosti i obima proizvodnje i prometa, unapređenje opštih uslova poslovanja, jačanje konkurentnosti, pokriće operativnih troškova poslovanja, očuvanje postojećih i stvaranje uslova za otvaranje novih radnih mesta, otvaranje mogućnosti za modernizaciju i proširenje proizvodnih i uslužno orijentisanih delatnosti, i pokretanje novih preduzetničkih aktivnosti.

Rok za podnošenje prijava je 2. avgust.

 

 

Prijava na newsletter

Pročitajte još: