Letovi iz Niša ka Italiji suspendovani, iz Beograda redukovani

Letovi iz Niša ka Italiji suspendovani, iz Beograda redukovani

Er Srbija će, počev od danas, do kraja marta privremeno suspendovati saobraćaj na dvema linijama ka Italiji do kojih leti sa aerodroma Konstantin Veliki u Nišu - između Niša i Bolonje i između Niša i Rima.

Kako se navodi u saopštenju, odluka je doneta uz saglasnost nadležnih organa, a putnicima koji su kupili karte za ove dve linije biće ponuđena besplatna zamena karata za iste destinacije u kasnijem terminu do kraja letnje sezone, besplatna zamena karata za druge destinacije do kojih Er Srbija leti iz Niša ili Beograda, ili povraćaj novca.

Kako se navodi, kada je reč o destinacijama do kojih leti sa svog matičnog aerodroma u Beogradu, usled situacije sa korona virusom, Er Srbija je odlučila da delimično redukuje pojedine frekvencije. U tom smislu, u narednom periodu biće otkazani pojedini letovi do Venecije (11, 25, 30. marta i 6. i 27. aprila), zatim do Milana (12, 16, 17, 19, 24. i 26. marta; svi letovi utorkom tokom aprila, izuzev 14. aprila; svi letovi četvrtkom tokom aprila, izuzev 9. aprila), kao i do Tel Aviva (12. i 20. marta). Er Srbija nastaviće da redovno bez promena saobraća između Beograda i Rima.