Kuehne+Nagel Global Services novi zakupac u okviru poslovnog parka Airport City

Kompanija Kuehne+Nagel Global Services zakupila je 9.000 kvadratnih metara u poslovnom parku Airport City Belgrade, čemu je posredovala konsultantska kompanija Coreside Savills.

Kompanija Kuehne+Nagel Global Services zakupila je 9.000 kvadratnih metara u poslovnom parku Airport City Belgrade, čemu je posredovala konsultantska kompanija Coreside Savills.

“Ovo je poslednje u nizu uspešnih posredovanja kojim smo se dokazali kao iskusan partner kompanijama u potrazi za poslovnim prostorima. Od početka tekuće godine, primetan je porast tržišne aktivnosti. Posredujemo u sve većem broju transakcija ne samo u Beogradu, već i u Novom Sadu i u Nišu, koji sve češće bivaju prepoznati od strane multinacionalnih kompanija kao poželjne destinacije za stancioniranje svog poslovanja“, izjavio je Bojan Jevtić, country menadžer kompanije Coreside Savills.

Kuehne+Nagel Global Services posluje u Srbiji punih 13 godina. U pitanju je jedna od vodećih svetskih logističkih kompanija koja se bavi organizovanjem transporta u pomorskom, vazdušnom i kopnenom saobraćaju i ugovornom logistikom, sa jasnim fokusom na obezbeđivanju naprednih IT rešenja svojim klijentima.

„Ulaskom u poslovni park Airport City, naša kompanija stiče najadekvatniji ambijent za ostvarenje svog punog potencijala. Kompanija Coreside Savills je opravdala sva naša očekivanja u pogledu kvaliteta usluge, brzine i ekspertize, a naše zadovoljstvo ogleda se i u činjenici da nastavljamo saradnju i u domenu upravljanja projektom opremanja poslovnog prostora“, izjavio je Bojan Jović, generalni direktor kompanije Kuehne+Nagel Global Services u Srbiji.

Airport City Belgrade je višenamenski komercijalni poslovni objekat koji raspolaže sa oko 125.000 kvadratnih metara koji kompanijama pruža koncept „grada u gradu“, odnosno savremenu urbanu celinu koja pored poslovnog prostora, uz pomoć najnovije tehnologije, zadovoljava sve potrebe zakupaca.

Coreside Savills je konsultantska kompanija za nekretnine čiji portfolio usluga obuhvata izdavanje i prodaju stambenih, poslovnih, maloprodajnih i industrijskih nekretnina, istraživanje tržišta, procene vrednosti, razvojni konsalting i investiciono savetovanje. U Srbiji je prisutna duže od deset godina kao ogranak prestižne internacionalne grupacije Savills PLC, koja posluje u više od 60 zemalja širom sveta.

Prijava na newsletter

Pročitajte još: