Kako prilagoditi slušalice FreeBuds 5i sebi i svojim potrebama?

Da li tražite slušalice koje ćete koristiti svakodnevno? Tokom treniranja, igranja igrica ili tokom obavljanja dnevnih poslovnih aktivnosti? Ovog meseca, Huawei je lansirao nove FreeBuds 5i slušalice koje se izdvajaju odličnim odnosom cene i kvaliteta, a pritom su veoma lepog dizajna koji će osvojiti srca mnogih esteta.

Da li tražite slušalice koje ćete koristiti svakodnevno? Tokom treniranja, igranja igrica ili tokom obavljanja dnevnih poslovnih aktivnosti? Ovog meseca, Huawei je lansirao nove FreeBuds 5i slušalice koje se izdvajaju odličnim odnosom cene i kvaliteta, a pritom su veoma lepog dizajna koji će osvojiti srca mnogih esteta.

Odličan izbor za sve sportiste

Svaki sportista zna koliko mu je važna udobnost prilikom treniranja. Ovaj model Huawei slušalica je kraći i 11 odsto lakši u odnosu na prethodni Huawei model. Poseduje 3 veličine mekih silikonskih vrhova, a u aplikaciji je moguće obaviti test i videti koja veličina odgovara vašem ušnom kanalu. Tako ćete biti sigurni da ste pronašli slušalice koje zaista odgovaraju vašim potrebama. Ukoliko ste adrenalinski zavisnik i volite aktivnije sportove, vaše slušalice će biti uz vas sve vreme jer imaju IP54 ocenu otpornosti na znoj i vodu, što ih čini izdržljivim u različitim uslovima.

Za potpuni fokus tokom obavljanja poslovnih aktivnosti

Ukoliko želite potpunu izolaciju kako biste se lakše fokusirali na posao, FreeBuds 5i slušalice vam to pružaju. U aplikaciji su dostupna tri moda redukcije, Cozy, General i Ultra, a zbog mogućnosti neutralisanja buke svoj posao ćete moći da završavate efikasno kako na aerodromu, u metrou, restoranu, kancelariji, ali i u svom domu uz uživanje u omiljenim pesmama.
Huawei FreeBuds 5i se istovremeno mogu povezati sa dva uređaja odjednom, uključujući televizore, računare, tablete, mobilne telefone. Ukoliko imate sastanak i slušalice su vam povezane sa računarom, a na telefonu imate dolazni poziv, jednostavnim dodirom slušalice moći ćete odmah da odgovorite i na poziv.

Uvek pri ruci na svakom putovanju

Sa težinom od samo 4,9 g po slušalici, Huawei FreeBuds 5i su veoma lagane i prijatne za nošenje. Dolaze u zaobljenoj kutiji, elipsastog dizajna, veoma zgodnoj i praktičnoj za nošenje. Tokom putovanja možete puštati, preskakati pesme, kontrolisati redukciju buke, a jačinu zvuka možete podešavati veoma lako, pomeranjem prsta duž površine. U omiljenim pesmama možete uživati čak 7,5 sati nakon punjenja, a ako nosite futrolu za punjenje sa sobom, dostupno je i do 28 sati reprodukcije audio sadržaja. Ukoliko volite da obilazite različite lokacije tokom putovanja, punjenje od samo 15 minuta biće dovoljno da svoje slušalice koristite čak četiri sata.

Nov alat za dobre slike i snimke na Instagramu

Nije odličan zvuk jedino što vam Huawei FreeBuds 5i slušalice mogu pružiti. Uz pomoć modernih bežičnih slušalica moći ćete da napravite selfi ili video po želji tako što ćete dva puta dodirnuti slušalice.

Omiljeni gedžet za sve gejmere

Zahvaljujući novim Huawei FreeBuds 5i slušalicama svi gejmeri postaće deo svoje omiljene video igre, jer su ove slušalice sertifikovane za bežični zvuk visoke rezolucije, sa širim frekvencijskim odzivom.
Ukoliko vam je dosta mučenja sa kablovima i želite da priuštite sebi bežične slušalice, ali niste sigurni koje su pravi izbor u moru proizvođača, Huawei FreeBuds 5i slušalice predstavljaju povoljniju verziju standardnih FreeBuds modela, pa su odličan izbor za one koji žele kvalitet po pristupačnoj ceni od samo 12.999 dinara, odnosno oko 110 evra.

###
O kompaniji Huawei Consumer BG
Proizvodi i usluge kompanije Huawei su dostupni u više od 170 država i koristi ih trećina svetske populacije. Četrnaest centara za istraživanje i razvoj je otvoreno u Sjedinjenim Američkim Državama, Nemačkoj, Švedskoj, Rusiji, Indiji i Kini. Huawei Consumer BG je jedna od tri poslovne jedinice firme Huawei i pokriva pametne telefone, računare i tablete, nosive uređaje i klaud usluge, itd. Globalna mreža firme Huawei je izgrađena na 30-godišnjoj stručnosti u industriji telekomunikacija i posvećena isporuci najnovijih tehnoloških otkrića klijentima širom sveta.
Za više informacija, molimo vas da posetite: https://consumer.huawei.com/rs/

Prijava na newsletter

Pročitajte još: