Izraelci zainteresovani za izgradnju tržnog centra i akvaparka u Kikindi

NULL

Investitori iz Izraela, prema rečima gradonačelnika Nikole Lukača, zainteresovani su za izgradnju tržnog centra i akvaparka u Kikindi

Akva park i veliki tržni centar podigli bi kvalitet života, ali i oplemenili našu turističku ponudu. Nisu samo izraelski investitori zainteresovani za tržni centar i akva park. U fazi smo pregovora. Optimista sam u pogledu ishoda pregovora, ali i da ćemo moj tim i ja animirati još neke potencijalne investitore – rekao je Lukač.

Njegova ekselencija Jahel Vilan, ambasador Izraela u našoj zemlji, prilikom posete Kikindi, upoznao se sa ekonomskim potencijalima grada i mogućnostima ulaganja izraelskog kapitala u ovoj sredini.

Još uvek ne znam mnogo o specifičnostima ovog grada, ali mogu da kažem da je Srbija generalno vrlo zanimljiva našim investitorima tokom poslednjih godina i to u raznim poljima, od nekretnina do poljoprivrede i vode. Gradonačelnik i njegov tim deluju vrlo aktivno i očekuju da urade najbolje za njihov grad – izjavio je Vilan i naglasio da je veoma optimističan u pogledu buduće saradnje u bliskoj budućnosti.

Prijava na newsletter

Pročitajte još: