Izaberite svoj idealan stan i započnite novu etapu života u tem Somboru

Izaberite svoj idealan stan i započnite novu etapu života u tem Somboru

U centru Sombora, na adresi Venac Živojina Mišića 6 u izgradnji je stambena višeporodična zgrada. Ova zgrada je isključivo stambenog karaktera koja je prilagođena životu porodica sa decom jer poseduje veliko dvorište i zelenu površinu, izolovano od saobraćaja i buke u blizini osnovne i srednje škole,marketa u samom centru.

Zgrada poseduje 6 stanova visokokvalitetne gradnje, po dva stana u prizemlju, dva stana na 1. spratu i dva stana u visokom potkrovlju zgrade. U zgradi se nalazi lift, rampa za kolica (pogodno kako za dečija kolica, tako i za invalidska kolica), biciklarnik sa pomoćnom prostorijom, svaki stan ima pomoćnu prostoriju u potkrovlju zgrade, natkrivena parking mesta u okviru dvorišta. Grejanje je na gas, pored toga, svaki stan poseduje inverter klime.

 Dvorišna fasada

Unutrašnjost stanova: visokokvalitetna keramika i sanitarije, troslojna stolarija, komarnici, elektroroletne i parket.
Fasada je napravljena od fasadne cigle u kombinaciji sa granitnim pločicama (stepenište, ulaz, hodnici unutar zgrade i terase) i detalji sa kompozitnim pločama. Ulična strana zgrade (Ulaz iz ulice Venac Živojina Mišića) je isključivo namenjen pešacima, dok je kolski ulaz iz ulice Zlatne grede.

Ono što izdvaja ovu zgradu od drugih je zelena površina namenjena za ugodan i prijatan boravak stanara na otvorenom, izolovano od buke i saobraćaja iako je smešteno u centru i obezbeđuje bezbedno igranje dece na zelenom travnjaku. U dvorištu se, pored navedenog, nalazi pomoćna zajednička prostorija - ostava za baštenski alat, biciklarnik, 9 natkrivenih parking mesta (tri manja stana poseduju po jedno parking mesto, dok 3 veća stana poseduju po dva parking mesta), i skriveno mesto za kontejnere.

Zgrada poseduje kamere, interfon i svetla koja se pale na senzor (stepenišna svetla, svetla kod parkinga).

 Kapija

U ponudi su preostala još dva stana.

STAN S 2 - dvosoban, 64,10 m2 prizemlje

Površina stana: 57,62 m2 + terasa koja gleda u dvorište 6,48 m2
Stan poseduje: Komforan dnevni boravak sa trpezarijom, spavaću sobu, kuhinju, kupatilo, predsoblje i terasu.
U cenu stana ulazi i pomoćna prostorija (ostava) u potkrovlju zgrade kao i jedno natkriveno parking mesto i korišćenje zajedničkog dvorišta sa biciklarnikom i zajedničkim prostorijama.
Stan je visokokvalitetne gradnje, i poseduje visokokvalitetnu keramiku i sanitarije, troslojnu stolariju, komarnike, elektroroletne i parket.
Grejanje na gas + 1 inverter klima.

STAN S 5 - četvorosoban, 92,85 m2, visoko potkrovlje

Površina stana: 86,37 m2+ terasa koja gleda u dvorište 6,48 m2
Stan poseduje: Komforan dnevni boravak sa trpezarijom, 3 spavaće sobe, kuhinju, kupatilo i wc, predsoblje i terasu.
U cenu stana ulazi i pomoćna prostorija (ostava) u potkrovlju zgrade kao i dva natkrivena parking mesta i korišćenje zajedničkog dvorišta sa biciklarnikom i zajedničkim prostorijama.
Stan je visokokvalitetne gradnje i poseduje visokokvalitetnu keramiku i sanitarije, troslojnu stolariju, komarnike, elektroroletne i parket.
Grejanje na gas + 1 inverter klima.

Trenutna faza

 


Upit za cenu i detalje na telefon 0642398832

www.nidel.rs