Info dan o ženskom preduzetništvu u Srbiji

Info dan o ženskom preduzetništvu u Srbiji

Regionalna razvojna agencija Bačka u saradnji sa Američkim kutkom u Novom Sadu organizuje Info dan posvećen ženskom preduzetništvu u Srbiji. Info dan održaće se u sredu, 30. septembra u 17:30 časova u Američkom kutku u Novom Sadu.

Info dan se organizuje u okviru Evropske nedelje malih i srednjih preduzeća (European SME Week) koji predstavlja panevropsku kampanju sa ciljem promocije preduzetništva u Evropi. Evropska nedelja malih i srednjih preduzeća koordinirana je od strane Evropske komisije i sastoji se od velikog broja događaja koji se realizuju tokom čitave godine na raznim lokacijama u Evropi.

U okviru Info dana posetioci će imati priliku da čuju informacije o trenutnom stanju kada je u pitanju položaj žena u preduzetništvu kod nas i u Evropskoj uniji kao i primere dobre prakse, odnosno, priče žena preduzetnica koje su uspešne u svom poslovanju.

Prisustvo je besplatno, a prijavljivanje je obavezno i moguće je putem linka: https://bit.ly/Prijava-Info-dan. Broj mesta je ograničen, a prioritet će se davati po redosledu prispelih prijava.