Huawei stvara tehnološku oazu čime će upotpuniti MWC 2023 inovativnim iskustvima

Huawei predstavlja svoje inovativne tehnologije, flagship proizvode kao i ekosistem na Mobile World Congress 2023 (MWC 2023), koji se održava u Barseloni od 27. februara do 2. marta 2023. godine. Sa temom Vodič za inteligentni svet, izložbeni prostor kompanije Huawei dizajniran je tako da predstavlja vodeću svetsku prodavnicu koja stvara tehnološku oazu za impresivno iskustvo koje integriše pametnu tehnologiju.

Huawei predstavlja svoje inovativne tehnologije, flagship proizvode kao i ekosistem na Mobile World Congress 2023 (MWC 2023), koji se održava u Barseloni od 27. februara do 2. marta 2023. godine. Sa temom Vodič za inteligentni svet, izložbeni prostor kompanije Huawei dizajniran je tako da predstavlja vodeću svetsku prodavnicu koja stvara tehnološku oazu za impresivno iskustvo koje integriše pametnu tehnologiju.

Raznovrsna paleta inovativnih proizvoda predstavljenih na izložbi uključuje Huawei Mate 50 Pro, Huawei Watch Buds i Huawei Watch GT Cyber. Huawei takođe održava aktivnosti međusobnog uticaja brenda i tehnologije, detaljne razgovore sa globalnom industrijom i ekološkim partnerima, kao i demonstracije njihovih najnovijih inovacija i budućih strategija.

„Huawei ima veliki nastup na MWC 2023 i veruje u pružanje inovativnih iskustava i usluga visoke vrednosti za globalne potrošače sa vrhunskim brendovima, inovativnim tehnologijama i visokokvalitetnim proizvodima. Idući napred, Huawei će deliti više rezultata istraživanja i razvoja i pružati inovativnije proizvode i usluge kako bi korisnici širom sveta u njima mogli da uživaju. “, rekao je Kevin Ho, glavni operativni direktor kompanije Huawei.

Inovacije u sferi pametnih telefona uz Huawei Mate 50 Pro i mnoge druge

U 2022. godini, Huawei je zadržao vodeću poziciju u inovacijama pametnih telefona sa revolucionarnim Huawei Mate Xs 2, odlično prihvaćenim Huawei Mate 50 Pro i elegantnom Huawei nova 10 serijom. Na MWC 2023, ovi vrhunski proizvodi su izloženi kako bi demonstrirali različite mogućnosti. Huawei Mate 50 Pro prednjači sa nekoliko otkrića, poput fizičkog otvora blende koji se može podesiti na 10 nivoa i pruža vrhunsko iskustvo. Ultra lagan, ultra ravan i super izdržljiv Huawei Mate Xs 2 podiže mobilni telefon sa preklopnim ekranom na novi nivo. Huawei nova 10 serija nastavlja da vodi inovacije u oblasti selfi kamere pametnog telefona, pružajući funkcije kao što su portretna kamera za krupni plan ili prednji video sa dvostrukim prikazom.

Tokom Huawei XMAGE izlaganja 26. februara u Barseloni, , predstavljen je Huawei XMAGE izveštaj o trendovima u 2023. i time su pozvani stručnjaci da razgovaraju o rezultatima istraživanja i istraže odnos između tehnologije i kreatora koji se razvija. „Tehnologija i umetnost, uključujući arhitekturu, mogu da rade zajedno kako bi stvorili neverovatne rezultate. Ovaj izveštaj to moćno ilustruje. Drago mi je što vidim da Huawei predvodi napore u inspirisanju korisnika širom sveta i istraživanju budućih pravaca mobilne fotografije.“, rekla je Benedeta Taljabu, osnivač i izvršni direktor EMBT Architects.

Predstavljeni pametni satovi koji donose nove pravce razvoja nosive tehnologije

Na ovogodišnjem MWC-u, Huawei je lansirao dva inovativna proizvoda, demonstrirajući najsavremenije inovacije u nosivoj tehnologiji. Huawei Watch Buds kombinuje karakteristike TWS slušalica i pametnog sata, nudeći korisnicima veću udobnost integracijom ova dva uređaja. Huawei Watch GT Cyber je pametni sat sa narukvicom dizajniranom da zadovolji potrebe mladih korisnika u različitim scenarijima.
Pored svojih veoma inovativnih hardverskih proizvoda, Huawei je napravio proboj u softverskim mogućnostima. Kroz samorazvijene inovacije kao što su Huawei TruSeen™, Huawei TruSport™, Huawei TruSleep™, Huawei nosivi uređaji pružaju profesionalno praćenje zdravlja i vežbanja za korisnike širom sveta.

Platforma koja koristi prednosti HMS ekosistema

Izložba na temu ekosistema Huawei Mobile Services (HMS) demonstrirala je globalnim programerima sve mogućnosti, od razvoja aplikacija, distribucije, rasta operacija, do monetizacije kupaca. AppGallery opslužuje preko 170 zemalja širom sveta, sa mesečnim aktivnim korisnicima koji su dostigli 580 miliona i održavaju rast. Petal Ads je dostigao publiku od 100 miliona na preko 11 različitih kanala.
Posvećenost tehnološkom istraživanju i razvoju, i predviđanje stalnog napretka u 2023
Huawei je vodeći po broju globalnih prijava patenata i postigao je impresivne rezultate u strategiji intelektualne svojine. Prema podacima koje je objavio IFI CLAIMS Patent Services, globalni dobavljač baze podataka o patentima, Huawei je imao stalne prijave patenata u poslednje dve godine, popevši se sa devetog u 2020. na četvrto mesto u 2022. godini. Ima više od 110 hiljada patenata širom sveta, pri čemu su preko 90% patenti pronalaska, a patentna vrednost je u potpunosti priznata od strane industrije.

###
O kompaniji Huawei Consumer BG
Proizvodi i usluge kompanije Huawei su dostupni u više od 170 država i koristi ih trećina svetske populacije. Četrnaest centara za istraživanje i razvoj je otvoreno u Sjedinjenim Američkim Državama, Nemačkoj, Švedskoj, Rusiji, Indiji i Kini. Huawei Consumer BG je jedna od tri poslovne jedinice firme Huawei i pokriva pametne telefone, računare i tablete, nosive uređaje i klaud usluge, itd. Globalna mreža firme Huawei je izgrađena na 30-godišnjoj stručnosti u industriji telekomunikacija i posvećena isporuci najnovijih tehnoloških otkrića klijentima širom sveta.
Za više informacija, molimo vas da posetite: https://consumer.huawei.com/rs/

Prijava na newsletter

Pročitajte još: