EKSKLUZIVNO ZA BIZNIS MAGAZIN intervju sa suosnivačem kompanije Realme! Set Medhav: Realme će naredne godine biti u top 2 u Srbiji!

Realme, jedan od najbrže rastućih brendova u svetu, nedavno je objavio da je novi predsednik internacionalne biznis grupe kompanije Realme Medhav Set, koji je govorio ekskluzivno za naš Magazin! 

Realme, jedan od najbrže rastućih brendova u svetu, nedavno je objavio da je novi predsednik internacionalne biznis grupe kompanije Realme Medhav Set, koji je govorio ekskluzivno za naš Magazin! Medhav je, sem na toj poziciji, postao potpredsednik Realme-ja, kao i CEO kompanije Realme u Evropi.

On je jedan od dva osnivača tog brenda, koji je pokrenuo sa kolegom Skaj Lijem 2018. godine. Za nešto više od 40 meseci, beleže ogroman rast na 61 tržištu širom sveta. Za to kratko vreme, uspeli su da dosegnu distribuciju od 100 miliona i to su učinili prvi u svetu, pobedivši time i Apple i Samsung.

Pitali smo ga kakva je pozicija njihovog brenda na srpskom tržištu i koji su im planovi za budućnost?

„Na srpsko tržište smo ušli relativno skoro, nema ni dve godine. Međutim, za tako kratko vreme uspeli smo da zabeležimo rast i nastavićemo uzlaznom putanjom, po svemu sudeći. Naša ciljna grupa možda i jesu mladi, ali ipak nudimo spektar telefona koji mogu da se prilagode svim starosnim grupama, kao i svim tipovima ljudi. Od onih koji vole dobru fotografiju, do onih kojima telefon služi samo za zabavu, pa sve do ozbiljnog poslovnog sveta. Srbija je veliki potencijal, a što se tiče balkanskog regiona, za sada i lider, a zasigurno naš favorit kom dajemo veliku prednost u odnosu na ostale zemlje“, rekao je Medhav.

Njegova nova zaduženja sada uključuju vođenje svetske kompanije zaista ogromnih razmera na više kontinenata, u Evropi, Aziji, Latinskoj Americi i Africi, a pitali smo ga da li mu to i u kojoj meri predstavlja izazov na poslovnom planu.

„Ono što ja želim da postignem svojom strateškom vizijom jeste oštroumnost kojom ću prikazati kakvu naprednu tehnologiju i dizajn ćemo doneti širom globalnog tržišta“.

Komentarišući razvoj kompanije pod vođstvom Medhava, koosnivač brenda i CEO Realme-ja, Skaj Li, rekao je da je Medhav dao ogroman doprinos razvoju Realme poslovanja u inostranstvu u prošlosti, i da u potpunosti veruju da će i u budućnosti dovesti kompaniju do novih otkrića koji postavljaju trendove mladima širom planete.

„Ponosni smo na činjenicu da smo u top 5 vendora pametnih telefona, kada govorimo o globalnom rankiranju, kao i da smo evropski najbrže rastući brend. Cilj nam je da naredne dve godine ostvarimo isti rezultat kao i minule godine, koja je za nama, te da prodamo 100 miliona proizvoda širom sveta“.

Istovremeno, Realme će nastaviti da uvodi i podržava tehnološki životni ekosistem na tržištima u razvoju i razvijenim tržištima sa misijom da stvori pametan, povezan i moderan način života za mlade. O narednim koracima, govori ekskluzivno za nas.

„Sem pametnih telefona, na tržište uvodimo novinu koja bi trebala da zaokruži „pametno korišćenje tech proizvoda“ i da uveže razne uređaje, pomoću kojih će razne dnevne aktivnosti biti olakšane svima. Da ne otkrivam mnogo, ali planiramo da lansiramo liniju raznih proizvoda, od kojih će centralni biti jedan pametni telefon, a ostalih 5 će funkcionisati preko njega“.

Medhav je zaključio da će Realme u 2022. ući u izbor top dva brenda u Srbiji, što ostaje da vidimo u narednom periodu!

Prijava na newsletter

Pročitajte još: