Džambo vreće sve prisutnije na tržištu Srbije, Evropske unije i zemalja u regionu

Lift pack doo je porodična firma osnovana 2011.godine u Novom Sadu čija je osnovna delatnost proizvodnja džambo vreća za pakovanje rasutih tereta. Proizvodi se plasiraju na tržište Srbije, Evropske Unije i tržište zemalja u regionu.

Lift pack doo je porodična firma osnovana 2011.godine u Novom Sadu čija je osnovna delatnost proizvodnja džambo vreća za pakovanje rasutih tereta. Proizvodi se plasiraju na tržište Srbije, Evropske Unije i tržište zemalja u regionu.

Džambo vreće nude vam niz prednosti prilikom korišćenja. Neke od prednosti su smanjenje operativnih troškova, veća otpornost na vlagu u odnosu na druge vreće, rizik od požara je smanjen na minimum, dok je radno okruženje čistije i zdravije.

Džambo vreć proizvode se od polipropilenske tkanine, polipropilenskih gurtni i popilpropilenskog konca. Svaka džambo vreća sadrži kais (traku) pomoću kojeg je operateru dizalice ili viljuškara olakšano upravljanje i kačenje. Baš zbog toga što su vreće napravljene od polipropilenske tkanine moguće je postaviti štampu korisnika, razne znakove upozorenja, razne oznake, infomacije čak i džepove za dokumenta.

Džambo vreće su najisplativiji način transporta i skladištenja materijala. One mogu biti naslagane jedna na drugu bez paleta, pa na taj način smanjujete potreban prostor za njih.

Mogućnost primene džambo vreće je zaista dalekosežna. U njima se može skladištiti i prenositi: hrana ( šećer, brašno, jabuke, smrznuto voće i povrće), poljoprivredna dobra (semenska roba, koncentrati, sačma), drveni peleti i briket, granulati, mineralna djubriva, reciklažni i otpadni materijal, proizvodi od gume i mnoge druge stvari. Nosivost Dzambo vreća je od 500 kg do čak 1500 kg.

Sve dodatne informacije možete pronaći na sajtu www.liftpack.rs ili posetiti ih lično na adresi Vardarska ulica 1c u Novom Sadu.

Prijava na newsletter

Pročitajte još: