difol SME sertifikat

Difol d.o.o. nosilac Excellent SME sertifikata

U Ambasadi Francuske u Beogradu održan je svečani prijem povodom desetogodišnjice uspešne saradnje između renomirane kompanije Coface i Privredne komore Srbije.

Tom prilikom, najuspešnijim malim i srednjim preduzećima u Srbiji uručeni su sertifikati kao priznanje za izuzetne poslovne rezultate.


Predstavnici
Difol d.o.o. ,koji je nosioc Excellent SME sertifikata, sa ponosom su prisustvovali ovom značajnom jubileju.

Posedovanje sertifikata predstavlja značajan pečat kvaliteta i uspeha. Ova prestižna oznaka je signal partnerima u zemlji i inostranstvu da je reč najboljim kompanijama u sektoru malih i srednjih preduzeća, dok sa druge strane, znak Excellent SME olakšava domaćim kompanijama sigurniji i brži put do kupaca u regionu i Evropi.

Difol d.o.o. se  u protekle tri decenije iz porodične firme razvio u kompaniju koja je jedna od vodećih lidera na tržištu grafičke industrije, a sertifikat i prisustvo na ovakvom događaju ima dodatno značenje jer predstavlja priznanje za dosadašnji rad i trud celokupnog tima ove kompanije, kako menadžmenta, tako i zaposlenih.


Na događaju koji je održan u Ambasadi Francuske u Beogradu prisutnima su se obratili:

  • NJ.E. Pjer Košar, Ambasador Francuske u Srbiji
  • Slobodan Cvetković, Ministar privrede u Srbiji
  • Milun Trivunac, savetnik predsednika Privredne komore Srbije
  • Milka Zakić, Coface Srbija


U svojim obraćanjima istakli su pre svega benefite dugogodišnje uspešne saradnje između kompanje Coface i Privredne komore Srbije.

Privredna komora Srbije i kompanija Coface nastaviće da pružaju podršku kompanijama u cilju daljeg unapređenja njihovog poslovanja i ostvarivanja još većih uspeha kako na domaćem, tako i na međunarodnom tržištu.