Danas počinje 19. međunarodni festival vina “InterFest”

Od četvrtka do subote očekuje nas najveći vinski događaj u regionu, 19. međunarodni festival vina, "InterFest". Organizatori su pripremili bogat sadržaj, a pored najboljeg vina, svi posetioci imaće priliku da uživaju u vojvođanskim gastronomskim specijalitetima, domaćem piću i kvalitetnoj muzici.

Od četvrtka do subote očekuje nas najveći vinski događaj u regionu, 19. međunarodni festival vina, “InterFest”. Organizatori su pripremili bogat sadržaj, a pored najboljeg vina, svi posetioci imaće priliku da uživaju u vojvođanskim gastronomskim specijalitetima, domaćem piću i kvalitetnoj muzici. 

“Ove godine, novina je što nam dolaze vina iz Slovačke, šest vinarija iz Slovačke biće predstavljena po prvi put na festivalu “InterFest”. Za ovih 19 godina dogodilo se da smo imali iz celog sveta ali Slovačka koja nije tako daleko još nisu bila kod nas”, navodi Jadranka Beljan Balaban, menadžerka festivala “InterFest”.

Degustacija vina i domaćih gurmanluka očekuje nas na Trgu slobode, a ukoliko vas lepo vreme inspiriše da dodatno istražujete okolinu grada, u brošuri “Novosadski vinski put” pronaći ćete idealno mesto za beg od gradske vreve.

Izvor: RTV

Prijava na newsletter

Pročitajte još: