“Dan internet domena Srbije” – konferencija o digitalnoj transformaciji u martu

"Digitalna transformacija je već počela", poručuju organizatori konferencije DIDS 2019.

Jubilarna 10.  konferencija “Dan internet domena Srbije” (DIDS 2019), koja je najposećenija kada je reč o internetu u Srbiji, biće održana 5. marta u hotelu “Metropol Palace” u Beogradu. Organizator je Fondacija “Registar nacionalnog internet domena Srbije” (RNIDS). Ove godine konferencija se bavi neophodnošću transformacije za opstanak u digitalizovanom svetu i nudi odgovore na pitanja kako uhvatiti korak sa promenama koje se svuda oko nas već dešavaju. Zbog toga slogan “Dana internet domena Srbije” ove godine glasi “Digitalna transformacija je već počela”.

“Tema ovogodišnjeg DIDS-a nije samo tesno povezana sa Internetom i informacionim tehnologijama, već i sa aktuelnim trenutkom sveta u kome živimo. To se odnosi na svaki segment života, ali i poslovanja, nezavisno od veličine poslovne organizacije, grane privrede, da li se posluje u privatnom ili javnom sektoru. Ako jedan banalni kućni aparat, poput frižidera, već poseduje sopstvenu IP adresu, softver koji se periodično ažurira i interfejs kome se može pristupiti bilo kad i sa bilo koje tačke na svetu, vreme je i za ubrzanu promenu svih nas, našeg načina poslovanja i obrazaca života, da nas ne bi poklopio talas zaborava”, navode organizatori.

Prisustvo konferenciji je besplatno, ali je obavezna registracija zbog ograničenog broja mesta! Ona se obavlja na sajtu. Posetioci moraju da se prijave sa adresom e-pošte na nacionalnim .RS ili .СРБ domenima i drugim regionalnim nacionalnim domenima. Početak je rezervisan za 9:15, a završetak se očekuje oko 15 sati, nakon čega će biti upriličen koktel.

Pogledajte program konferencije.

 

Prijava na newsletter

Pročitajte još: